variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak będzie się tak zbierać od 01-180 km/h to będzie [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________ tutaj 3.0 TDI po Lays'ach
KENOiX Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Furka KOX! tylko pełen s-line i będzie cudnie :> To może ja wrzucę swoje trzy grosze jako że mam wirusa i tipa: Wirus robiony u Witka na Mineralnej na 262/516 wiadomo największy bonus mocy jest na górze przez co na prawde się przyjemnie jeździ! Soft jest lajtowy, można więcej ale wtedy już pojawia się kwestia egt. Tip radzi sobie doskonale i nie ma żadnych problemów, czeka mnie tylko wymiana oleju... Firmy w których możesz zrobić dobry soft zostały już wymienione i wszystkie są profi! U mnie skrzynia nie miała adaptacji ale po wymianie oleju na wiosnę pewno zrobię... Sorry za brak filmiku z tego jak się zbiera, ale ciągle zapominam, a miałem zrobić już dawno temu... rozmawiałem ze moderatorami i masz dobe na ograniecie filmiku inaczej :polew: spox Olo zmobilizuje się i jutro jak nie będzie padał śnieg to coś telefonem nagram [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 21:35_________________________________________________Nie za bardzo miałem czas by się pobawić w nagrywanie dlatego dziś na razie tylko jeden filmik start normalny, jutro może nagram jak to idzie z hamulca ponieważ różnica jest kolosalna. Jakość beznadziejna i w między czasie mi typ wyjechał ;/ ps. dla niektórych niedowiarków; na Fisie widać dzisiejsze spalanie po wawie...
dominbr Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki za załadowanie filmiku, widać różnice. 1 i 2 szybko się kończą ale większą różnicę widać na 3 i 4. Jeszcze pytanko, startując z hamulca mocno go przytrzymyjesz?
KENOiX Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 staram się nie katować skrzyni więc raczej tego nie robię, jeśli już to max z 2-2,5tys obrotów moment już masz wtedy max i nie spada po puszczeniu hamulca jeśli w tym samym czasie depniesz do podłogi gaz, auto wystrzeliwuje jak z procy...może dziś jak będę miał chwilę to podjadę na jakąś mało uczęszczana drogę i to zrobię. ps. start z hamulca mierzony g-techem wychodzi między 6,0 a 6,1s do 97kmh. Bez hamulca widać że 7 z hakiem...
reniek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Dominbr, mam małą prośbę. Posiadam A4 w takiej samej konfiguracji jak twoja i chcialem sobie zmienic grill na black pakiet jak u ciebie. Czy byłbyś tak dobry i podał dokładny nr częsci tego black grilla który jest u ciebie plus nr ramki chowający rejestrację z dziurami na parktronica
OLO_GDA Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 jak ten grill chcesz do zderzaka s-lina to odezwij sie do uzytkownika alvaro . wiem ze ma taka ramke od grilla z pakietu czarnego... ale sama ramke/. w kazdym razie mial. ale czy to Ci styknie to juz nie wiem. wiem za to ze nie robmy tu OT
dominbr Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Dominbr, mam małą prośbę. Posiadam A4 w takiej samej konfiguracji jak twoja i chcialem sobie zmienic grill na black pakiet jak u ciebie. Czy byłbyś tak dobry i podał dokładny nr częsci tego black grilla który jest u ciebie plus nr ramki chowający rejestrację z dziurami na parktronica Przy okazji zajrzę pod maskę, jak nr będzie gdzieś widoczny to podam.
reniek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 wiem za to ze nie robmy tu OT pytałem na dziale częsci ale od dłuższego czasu zero odpowiedzi dlatego szukalem kto posiada na aucie interesujace mnie czesci i stąd moje pytanie nie za bardzo w temacie. mam caly grill do wymiany bo jest popękany i przy okazji chce zmienic na black. Także czekam w miare możliwości na nr i już nie ciągne dalej mojego tematu. PEACE
dominbr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Postanowiłem zrobić mały update w wątku i parę nowych zdjęć latem + ramki. Miałem w końcu trochę czasu na dokładne umycie i woskowanie. Teraz kompletuje elementy do s-line zewnętrznego
siemian Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no no no... prawie tak ładna jak moja
filip1001 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 nie masz w planie dokonczyc zewnetrzny s-line??
dominbr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jest plan, listwy już w drodze, zderzak znalazłem i będę spoiler zamawiał. Jak wszystko pomontuję to jakąś sesję zrobię
Piero Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ładnie się zbiera po chipsie, dobry wosk
Chuck Norris Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ładna, przeszukałem cały wątek i nie znalazłem zdjęć środka Twojej maszyny, że Cię jeszcze nie opier*olili , wrzuć zdjęcia jakieś ze środka chciałbym zobaczyć te recaro :kox:.
dominbr Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Poprawiłem zdjęcia na pierwszej stronie, zrobie też kilka nowych przy okazji.
OLO_GDA Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 wrzuć kiere z łopatkami... dopiero wtedy docenisz jaki fajny jest TIP w tym aucie..
Trezor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 wrzuć kiere z łopatkami... dopiero wtedy docenisz jaki fajny jest TIP w tym aucie.. Mądrze prawi.
dominbr Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Witam, mały update. Właśnie odebrałem nowe gumy do auta: Kumho Ecsta KU31 235/40R18 (480zł szt), według wielu opinii naprawdę dobra opona za dobrą kasę. Jakby ktoś był zainteresowany to niech da znać. No i jeszcze trafiły do auta w końcu listwy s-line + dyfuzor i lotka Votex . Zdjęcie na szybko komórą ale po wiosennym dokładnym myciu jakąś małą sesję zrobię :>
Chuck Norris Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Śliczne auto, kurde nie podoba mi sie ta dokładka votexa, ale najważniejsze żeby się tobie podobało . Powodzenia w dalszym modzeniu .
Rekomendowane odpowiedzi