Starku Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nie mam zdjęć jak przyjechała z Francji, ale teraz wygląda tak: -lusterko prawe założone od angola i wymienione szkło (od razu powymieniałem maty grzewcze w obu bo nie działały) ; denerwowało mnie takie jedno mniejsze -lampy tył i przód po II lifcie -ksenony -kierunkowskazy boczne wymienione na białe -klucz do samochodu od audi B7(scyzoryk) zakupiony alarm -trochę pozmienianych rzeczy we wnętrzu
mcm Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ładna, na lato większe felgi by się przydały bo widzę że lekka gleba jest
Frimuś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 I przemalowales grill (rameczka chrom na czarno) fajna audiczka zmien faktycznie felunek na 17 i wogole bedzie miodzio
Starku Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgadza się 35mm przód i 30mm tył o ile pamiętam ,
mrogal Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nie mam zdjęć jak przyjechała z Francji, ale teraz wygląda tak: -lusterko prawe założone od angola i wymienione szkło (od razu powymieniałem maty grzewcze w obu bo nie działały) ; denerwowało mnie takie jedno mniejsze -lampy tył i przód po II lifcie -ksenony -kierunkowskazy boczne wymienione na białe -klucz do samochodu od audi B7(scyzoryk) zakupiony alarm -trochę pozmienianych rzeczy we wnętrzu bardzo ladna i dobre poczatki, rzeczywiscie fele na lato by sie przydalo wieksze jakies, ale ogolnie bardzo fajny poczciwy 1Zecior
lapek85 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 na fotkach ładna czarna mamba, na lato czarne fele 18" z chromowanym rantem, lekka sciema wszystkich szyb i będzie mega
Mariot Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ładna ładna :> a co w srodku pomodzone ??
Rekomendowane odpowiedzi