marekg Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zastanawiam się czy w A4 występował podłokietnik tylny z uchytami na napoje? Widziałem takie coś w A6, po położeniu podłokietnika z przedu wysuwane są łapki na kubki. Jeśli w B6 było coś takiego to da się to jakoś dokupić/zamontować? czy to raczej cały podłokietnik?
Młody Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Pewnie że są takie podłokietniki w B6 . Czy da się to dokupić tego to nie wiem . jak jak wsadziłem fotel z B7 s line to mam taki podłokietnik z tyłu . A B6 widziałem takie
ykk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Da sie da, ale to jest rarytas Trzeba kukac na allegro
Wąski Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Gdzieś miałem taki uchwyt poszukam go,mi nie jest potrzebny
kred Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja u siebie mam coś takiego nie wiedziałem że to rarytas . wysowają sie z przedniej cześci na 2 kubki
GRazny Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja u siebie mam coś takiego nie wiedziałem że to rarytas . wysowają sie z przedniej cześci na 2 kubki też się zdziwiłem... myślałem że to standardowe wyposażenie... a te kubki co mamy to się dokłada czy trzeba całość wymieniać?
marekg Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja u siebie mam coś takiego nie wiedziałem że to rarytas . wysowają sie z przedniej cześci na 2 kubki też się zdziwiłem... myślałem że to standardowe wyposażenie... a te kubki co mamy to się dokłada czy trzeba całość wymieniać? taaa standardowe chyba na kraje zachodnie bo na Polskę napewno nie. No cóż sam chciałem auto krajowe z pełną historią to mam...golaska Tylny podłokietnik to chyba nie do zdobycia z resztą nie wiem jak to czy daje się rozdzielić od reszty kanapy...szkoda zachodu, są rzeczy których jednak nie warto rezać
GRazny Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja u siebie mam coś takiego nie wiedziałem że to rarytas . wysowają sie z przedniej cześci na 2 kubki też się zdziwiłem... myślałem że to standardowe wyposażenie... a te kubki co mamy to się dokłada czy trzeba całość wymieniać? taaa standardowe chyba na kraje zachodnie bo na Polskę napewno nie. No cóż sam chciałem auto krajowe z pełną historią to mam...golaska Tylny podłokietnik to chyba nie do zdobycia z resztą nie wiem jak to czy daje się rozdzielić od reszty kanapy...szkoda zachodu, są rzeczy których jednak nie warto rezać wiesz mi że oparcie materiałowe można za bezcen czasem na allegro wyrwać... tylko kolor i deseń dopasować... ludzie zmieniają na skórkę to całe komplety z fotelami i poduchami można czasem za 300zł kupić
Krzy0 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Przegladałem sobie taki program i znalazełem jak to wyglądało w b6.Nawet schowki pod siedzeniami przednimi były
Młody Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Przegladałem sobie taki program i znalazełem jak to wyglądało w b6.Nawet schowki pod siedzeniami przednimi były Dobry jesteś " Nawet schowki pod siedzeniami przednimi były" - były Pakiet schowek obejmuje: - uchwyt na napoje w podłokietniku z tyłu - siatki w oparciach przednich foteli - zamykane schowki pod przednimi fotelami - zamykany schowek w desce rozdzielczej Pakiet oświetlenie oświetlenie podłokietnika, klamek, podłogi, Pakiet "Komfort" - składane oparcie tylnej kanapy - elektryczna regulacja szyb z tyłu - lakier metalik lub perłowy - autoalarm - audi parking system (tył) - tempomat - przygotowanie do montażu telefonu - FIS z kolorowym wyświetlaczem Pakiety są różne a pakiet schowki jest przydatny
GRazny Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a żeby nie było że kupowano pakietami to zaznaczę swoje: Pakiet schowek obejmuje: - uchwyt na napoje w podłokietniku z tyłu - siatki w oparciach przednich foteli - zamykane schowki pod przednimi fotelami - zamykany schowek w desce rozdzielczej Pakiet "Komfort" - składane oparcie tylnej kanapy - audi parking system (tył) - tempomat - przygotowanie do montażu telefonu - FIS z kolorowym wyświetlaczem Pakiet "Sport" - reflektory ksenonowe PLUS - manualna regulacja wysokości fotela pasażera Pakiet bagażnik - dodatkowe kieszenie po bokach bagażnika - dodatkowe gniazdo 12 V w bagażniku także kupowali jak chcieli... albo co było w salonie... no ale to już OT
Młody Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zawsze można poczuć się jak w salonie albo jeszcze lepiej i samemu dokładać pakiety
Krzy0 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jak ktos lubi duzo po pijać podczas jazdy
kropekpl Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) witam. czy któryś z forumowiczów wie może jaki jest nr podłokietnika tył wraz z uchytami na napoje bo mam zamiar takie cudo w aso zamówić. z góry dziękuję Edytowane 7 Stycznia 2015 przez kropekpl
Rekomendowane odpowiedzi