bediks Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Powiem wam tak, wczoraj byłem na kawalerskim i gość który to organizował wymyslsil ze zaczniemy od gokartów, było nas 13 i był mega ogień. Może właśnie dobrym pomysłem na spota jest wyścig na gokartach , zobaczyć można kto jest gość na wajcha:decayed: bylismy na wojska polskiego i naprwde moge polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ludziska wakacje za nami a czy odbył się jakiś spot klubowy ? chyba raczej nie tak więc czekam z odpowiedziami co wy ludziska na jakiegoś grilla na pożegnanie tych wakacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 obiecanki cacanki a głupiemu radość haha:decayed: dobra koniec żartów , ustalmy najpierw miejsce i czy chcemy robić ognicho czy grila czy tylko spotkać się pogadać.. mi osobisci podoba się propozycja z dziewokliczem, mozna też spotkać się na głębokim tam gdzie robiliśmy ognicho jakoś w kwietniu tamtego roku, możemy tez pojechać nad jeziorko szmaragdowe zostawić auta na dole i wejśc na widok i tam zrobic ognicho lub grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja jestem za grillem bądz ogniskiem, obojetnie byle miennnso było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja juz powoli sie zblizam ;D jak cos a na kartingu bylismy juz ale frekwencja nie byla za ciekawa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja jestem za ogniskiem bądź grillem ale podjadę dopiero po 14 w okolicach 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 to nmiedziela godzina 15 miejsce ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 dziewoklicz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 niedziela 15:00 dziewoklicz:banan: tylko którym miejscu na dziewokliczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 własnie poprosze o mapke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 tam na parkingu mi się wydaje najlepiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 myslałem że masz jakies fajne miejsce tam upatrzone, mi sie wydaje że lepiej będzie wjechać gdzies bliżej wody gdzie ludzie chodzą na ryby, klapnąć sobie na trawce i zrobić grila bo na parkingu w week może byc dużo aut i ludzie będą marudzić ps. kto jedzie w piątek na zakonczenie sezonu z skm na kluczewo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 chodziło mi że na parkingu spotkanie a później się podejdzie bliżej wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 a to nie zrozumiałem, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja juz wiem na dzien dzisiaj ze sie nie wyrobie powrot mnie czeka z soboty na niedziala -noc i w niedziele o 17tej na szkolenie do Gdanska wiec dopiero calkowicie wolny bede od srody :( kazikboy nie dam rady sie zleciec z Toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 spidy zakonczenie sezonu na kluczewie jest w pazdzierniku Martinez mam niespodziewajeke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 a więc kto w ogóle będzie na dziewokliczu bo zaraz się okaże że tylko w 3 będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 o kurde a ja myślałem że to kluczewo w tym miesiącu:wallbash: z dziewokliczem mozemy poczekać do srody jezeli bedą tylko 3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ja wpadne tylko powiedzcie kiedy i jak dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 na dziewoklicz możesz dojechać od strony Podjuch autostradą poznańską jechać i przed mostem odbija się w lewo na parking lepiej Ci to wytłumaczą ludziska lokalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi