kazikboy Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 a potem ognisko na srodku parkingu moze byc i głebokie wsio rybka ---------- Post dopisany 18-12-2012 at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany 17-12-2012 at 14:57 ---------- hallo hallo juz wtorek !! jak tam ognicho w niedziele ??? bo znów nic z tego nie bedzie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 w sobote! 22.12.2012 godz 19:00 , głębokie ( jadąc ze szczecina do polic skręcamy w prawo i po prawej stronie jest parking z miejscem na ognicho. przywozimy drewno kiełbachy itp kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jadąc w kierunku Osowa? Jeśli wszystko będzie ok z autem, to postaram się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 w sobote! 22.12.2012 godz 19:00 , głębokie ( jadąc ze szczecina do polic skręcamy w prawo i po prawej stronie jest parking z miejscem na ognicho.przywozimy drewno kiełbachy itp kto jest za? Ja piątek i sobote rezam audi A6 kumpla, ale przyjade. Tylko jak ma być jedna osoba bo każdy się wyłamie to nie widzi mi sie jazda z drewnem na odległość ponad 60km w jedną strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 będzie na spocie ktoś dobrze ogarniający vag'a ?? ps. 19 to trochę późna pora jak na końcówkę grudnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 może być wczesniej tylko fajnie by było jak by się więcej osob odezwało i wypowiedziało kto będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja moge jedynie powiedziec ze sobota wieczór mi nie pasi ;/ nie lepiej w niedziele wciagu dnia za widniaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja w niedziele mogę tak do 19:30 bo potem na galaxy na spot szanuj-się.pl jadę a w tym roku to mój ostatni week w szczecinie:decayed: chyba że zrobimy jakoś o 16.. 17.. ? to może byc i niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja w niedziele mogę tak do 19:30 bo potem na galaxy na spot szanuj-się.pl A na czym polega ten spot? Pierwszy raz słyszę o szanuj-się.pl, a mam problem z wczytaniem stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 fajnie ze coś się dzieje ale dlaczego na ostatnią chwile....?? niestety nie pojawię się bo w sobotę w południe wylatuje do irlandii na święta i sylwestra także jak coś to w nowym roku dopiero będę mógł uczestniczyć w naszych rytuałach....... Życzę udanego i masowego spota i już powoli radosnych i upojnych świąt Pozdruuufffffka!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Szanuj-sie.pl • Strona główna forum i przy okazji mały konkurs:P Zdjęcia na osi czasu | Facebook a spot jak spot.. ludzie z forum się spotykają i gadają ale nie odbiegajmy od tematu spota z naszego forum ! powysyłajcie może info o tym naszym planowanym do ludzi których macie gdzies w znajomych bo dość mało osób zagląda na forum i nie wie pewnie ze próbujemy coś zmajstrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 niedziela mi pasi do 19 bo na spot polo klub polska smiga i zostane na szanuj sie a co wiec jak 16 ?? czy 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 polo z trzy tyg temu miało na galaxy nie ? bo po tym z kolego ore83 rozmawiałem hehe .. mi się wydaje że 16 bo po trzech godzinach już będziesz miał dość stania a i tak będą cie czekały jeszcze z dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a spot jak spot.. ludzie z forum się spotykają i gadają tyle to i ja wiem... ale myślałem , że szanuj-się.pl to ludzie w stylu "natura uber alles" czy " szanuj zieleń" a to forum motoryzacyjne. To może zróbmy tak ,że niech każdy przyjedzie tam na głębokie o tej godzinie co mu pasuje i niech pstryknie tam zdjęcie , że był, a następnie użyjemy programu do obróbki graficznej i powklejamy wszystkich na jedno zdjęcie i będzie dowód, że mieliśmy grupowy spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 spidy Polo ma co tydzien tylko wczesniej milismy na 18 ale zostala zmianka wprowadza własnie też aby i na szanuj sie pozostawali niektorzy jak np Ore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Konkrety panowie, konkrety Ja jestem otwarty na propozycje byle się spotkać Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 konkret taki że niedziela 16 głebokie miejsce ogniskowe po prawej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 to może i ja zawitam, z osowa daleko nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 oo na święta do domu wróciłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 oo na święta do domu wróciłeś ? na cały taki package moja 30-ka, święta i nowy rok - w sumie miesiąc bez paru dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi