Fr0styyy. Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No panowie, 4 osoby tylko będą? No nieeee Poza tym proponuję 19-20 godzina tak żeby każdemu pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nie ma co robić listy bo dużo osób się odzywało że będzie.. a jak przyjedziemy na 19 to do 20 napewno będziemy chyba że zacznie coś padać to ew zmieni się miejsce .. pewnie na parking piętrowy na turzynie tak jak kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ja niestety odpadam muszę jechać na awarię taki urok mojej pracy może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A gdzie ten parking piętrowy, bo ja do Szczecina jedyne co to wiem jak do Galaxy dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Spoko, przyjedz na wały to cię poprowadzimy Galeria Turzyn, Boh. Warszawy Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KudlatyOne Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 panowie a w jaki dzien ten zlocik na turzynie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jutro o 19-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KudlatyOne Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 szkoda... ;/ jak bedzie kiedys w niedziele to sie piszę pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 postaram się być po 19 na wałach, chociaż podobno jutro ma mocniej śniegiem sypnąć więc trzeba będzie się pod dach przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 i jak z frekwencją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To co dziś się widzimy ;D ? 1. MartineZ with Kate Terrorist ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 oj marcinie ty to znowu robisz zamieszanie na poprzedniej stronie jakos był poczatek listy frekwencja na szybka kalkulacje około 10 autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 OOOOOOOOOOJtam ojtam ktoś zamieszanie musi robić bo wielkie G.... sie dzieje na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 OOOOOOOOOOJtam ojtam ktoś zamieszanie musi robić bo wielkie G.... sie dzieje na tym forum Dobrze dobrze Marcin przynajmniej coś się dzieje..... Propo spotkania to nie dam rady jakby to jeszcze było koło 18 to jeszcze ale 20 to dla mnie za późno a w weekendy to się domyślam jaka była by frekwencja ... Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 bert851 to chyba ma być na 19tą z tego co wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 bert851 to chyba ma być na 19tą z tego co wiem ? No zobaczę zobaczę może uda mi się pokwitnąć dzisiaj w pracy na co się zanosi także zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 wpadać, nie gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja wpadam i nie gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 no ja wiem że ty się nie pier*&%$ i nie uznajesz kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kompromisy uznaję wtedy kiedy np wybieram miedzy 19toma calami a 19toma calami do mojej krowy hihihihihih Albo czy kupić Audi czy Audi zawsze ide na kompromisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi