krencik Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Czytam i czytam i nie mogę dojść, gdzie ostatecznie i o której ten niedzielny spot. Jeśli od 16.00 wzwyż to się też pojawię. Stara gwardia wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 miejsce ustalone zostało : tor kartingowy na wojska godzina nie .. pasuje godzina 12 wszystkim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 grilla do bagażnika wrzucić to nie problem... a nóż sie uda cos przyrządzić;] to co może jakaś lista osób, żeby wiadomo było mniej więcej ilu aut się spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
205rt Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja jestem na torze od 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mnie Panowie nie będzie wyjechałem do Irlandii na holiday'a, także dopiero na następnym spocie się zjawie a czykolwiek powinienem juz dotrzeć na chociwelską 14stego bo ponoć się szykuje jakiś zlocik.... miłej zabawy życzę no i co by nie było to frekwencji!!! PS. Galec na następny podrzucę tunel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 nikt sie nie odzywa z sprzeciwami to spotykamy się o 12 na torze kartingowym w niedziele 07.03.10!! i nie pyac juz o spot bo ktos przeczyta znowu pare postów i nie bedzie wiedzial ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dom3l Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 postaram sie ale raczej w granicach 13 sie pojawie. Nigdy na torze nie bylem, wjade i gdzie sie kierowac jest tam jakis parking dla naszych A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 parking jest odrazu przy wjezdzie z tym ze pewnie bedzie problem z miejscem ale kierowac sie najlepiej tam , gdzie stanie najwiecej a4:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ja też będę tak między 13 a 14 bo niestety mam szkołę w niedziele także zajmijcie tam jakieś eleganckie miejsce dla mojego Avanta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja i Dom3l będziemy ok.13tej na torze. do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dom3l Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Potwierdzam, Zadra i ja o 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 no to robimy spot na 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
205rt Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Jak wjedziecie na tor przez brame to najlepiej zaraz po prawej stronie stanąc przy wjezdzie na tor motocrossowy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 18:51_________________________________________________ tu gdzie uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No ja też będę W Niedziele na 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ja niestety odpadam finanse nie pozwalaja na to ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 bede o 13;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 ja tez potwierdzam swoja obecnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krencik Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No ja na 13.00 nie dam rady. Co innego na 16.00, ale wątpię aby do tej godzin w taka pogodę coś jeszcze się działo. Szkoda, ale teleportu jeszcze nie mam.... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dom3l Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 a no szkoda, szkoda. Zadzwon do mnie moze jeszcze bedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi