Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musiałeś zepsuć.....

:grin:

Tapnięte z SGS III

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to co 20 na pionierów ?

Opublikowano

Ja tam jestem otwarty :D choc wolałbym bardziej doświetlone miejsce :D wiadomo ze względu na foty hahahah :D ale dla mnie loooz :D moze jakas lista :D ? kto chetny zobaczymy czy jest sens :D

1. MartineZ

Opublikowano
No to co 20 na pionierów ?

Raczej _pod_ ;-)

---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ----------

To może próbujemy wbić się na parking hotelu Panorama? :)

Opublikowano

Nooo ale lista po byku !

Opublikowano

hahaha ja muszę moją pannę udobruchać bo inaczej się nie pojawię :P

Opublikowano
Nooo ale lista po byku !

Uzupełniłem, może się coś rozrusza ;) Próbujemy spotkać się na parkingu Panoramy, czy walimy na Eskadrową?

Lista niedzielnych kierowców ;-)

1. MartineZ

2. Doradca

3.

Opublikowano

Lepiej pionierów bo jak cos to jest most i jak zacznie padać to będzie gdzie sie skryc

Opublikowano

Dobra ale gdzie to jest dokładnie pod tym mostem pionierów?? Czy macie na myśli pod zjazdową częścią trasy zamkowej w strone basenu górniczego?? Ma ktoś CB radio w razie czego by pokierować mobilnie??

Opublikowano

No i się zesrały plany ... ja dziś odpadam :/

Dobra ale gdzie to jest dokładnie pod tym mostem pionierów??

Zerknij kilka postów wstecz, sam kilkukrotnie podawałem link do mapy więc znajdziesz bez problemu.

Opublikowano

ALe sie dogadujecie :D kuuurka ;D A Cinek grzał specjalnie do Szczeta szybciej a tu widzę lipa :/ 3 osoby

Opublikowano

Bedzie ludzi spokojnie

Opublikowano

No własnie widzę 2 osoby hahahaha :D

Opublikowano

Damy radę ja nawet lakierek przypolerowalem na dzisiaj

Opublikowano

Kosiak by był ale to koleżka ze Stargardu, poznaliście Go, Galec też by wpadł też koleżka ze Stargardu no i Kazikboy z Gryfina, lipa trochę szaprać kolesi taki kawał by postali 5 minut i zaraz każdy ucieknie do domu :/

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

Mało tego decyzje trzeba juz podjąć bo to juz deadline i koledzy muszą dojechać!

Opublikowano

:hi: Panowie

Mam bardzo pilną sprawę. Wcześniej w moim imieniu pisał kolega Szczuraz. Uziemiło nam S8 w Międzywodziu ale to nie ważne...dzisiaj chłopaki załadowali auto na lawetę, żeby ściągnąć do Wrocławia i w lawecie przed chwilą wywaliło oponę a zapasu brak :thumbdown: Bardzo proszę o pomoc! Potrzebny pilnie jakiś numer na pobliską wulkanizację 24h w okolicach Międzywodzia lub koło do Renault Mastera 225/65/r16. Tel kontaktowy 781 075 012

Z góry dziękuję!

Opublikowano
Kosiak by był ale to koleżka ze Stargardu, poznaliście Go, Galec też by wpadł też koleżka ze Stargardu no i Kazikboy z Gryfina, lipa trochę szaprać kolesi taki kawał by postali 5 minut i zaraz każdy ucieknie do domu :/

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

Mało tego decyzje trzeba juz podjąć bo to juz deadline i koledzy muszą dojechać!

Dawaj chłopaków :)

Ja już się ogarnąłem z klientem, więc jednak zdążę*dotrzeć ... a właściwie już w drodze jestem ;)

Opublikowano

oik ja tez ruszam i kosiak to samo

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

Spartan_Wroc chętnie bym pomógł gdybym mógł :/ mam nadzieje ze sie ktoś znajdzie :/

Opublikowano
pobliską wulkanizację 24h w okolicach Międzywodzia lub koło do Renault Mastera 225/65/r16.

Może być kicha z dostępnością - dziś niedziela :/

Google podpowiada kilka wyników z okolicy: Wulkanizacja Opony serwis MIDZYWODZIE godziny otwarcia info mapa

Podzwońcie, może coś się uda załatwić.

Opublikowano

Albo Wolin albo Kamien

Tapnięte z SGS III