Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pobliską wulkanizację 24h w okolicach Międzywodzia lub koło do Renault Mastera 225/65/r16.

Może być kicha z dostępnością - dziś niedziela :/

Google podpowiada kilka wyników z okolicy: Wulkanizacja Opony serwis MIDZYWODZIE godziny otwarcia info mapa

Podzwońcie, może coś się uda załatwić.

Wszystko z tej listy obdzwonione... nikt nie odbiera :doh: Ja jestem we Wrocku, laweta z s8 i właściciel stoją w Międzywodziu, 450km od domu...do tego jest niedziela. Taka kompilacja pecha, że ja yebie :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

Znalazłem mobilny serwis ze Szczecina, ekipa już jedzie do nich :wink: Może reszta drogi minie bez podobnych przygód :facepalm:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie mam czssu na szukabie. Adres jakis dokładny ulica itp.

Opublikowano
pobliską wulkanizację 24h w okolicach Międzywodzia lub koło do Renault Mastera 225/65/r16.

Może być kicha z dostępnością - dziś niedziela :/

Google podpowiada kilka wyników z okolicy: Wulkanizacja Opony serwis MIDZYWODZIE godziny otwarcia info mapa

Podzwońcie, może coś się uda załatwić.

Wszystko z tej listy obdzwonione... nikt nie odbiera :doh: Ja jestem we Wrocku, laweta z s8 i właściciel stoją w Międzywodziu, 450km od domu...do tego jest niedziela. Taka kompilacja pecha, że ja yebie :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

Znalazłem mobilny serwis ze Szczecina, ekipa już jedzie do nich :wink: Może reszta drogi minie bez podobnych przygód :facepalm:

No chyba już wyczerpałeś limit pecha... Powodzenia :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Panowie spot udany, ale faktycznie trzeba inna lokalizacje dorwać, chyba że będziemy się ustawiać np na 19, bo się szybko ciemno robi :)

Opublikowano
Próbujemy spotkać się na parkingu Panoramy, czy walimy na Eskadrową?

Panorama sprawdzona, dobrze mówiłem żeby się tam nie pchać kolumną aut ;-) Ledwo zawróciłem jednym autem ... po tym jak odbiłem się od bramy.

Trzeba inną miejścówkę.

Opublikowano

zostaje opcja Tesco24h na przeciwko Media, tam jest sporo miejsca i dobrze oświetlone przy tirach, więc można sobie spokojnie stanąć jeden obok drugiego i porobić foty :) Jutro wieczorem będę tam na zakupach to zobaczę co i jak.

Opublikowano

Dzięki Panowie za spocisz :D w końcu może coś się ruszy z tą żenadą :D

Opublikowano
Dzięki Panowie za spocisz :D w końcu może coś się ruszy z tą żenadą :D

Panowie a może następny spot zrobimy na pasie chociwelskim jest parking duzzzooo asfaltu można grilla zrobić :kox: ze światłem gorzej heheh ale chociwelska jest ok no i można auta sprawdzić na prostej

Co reszta na ta jednorazowa opcje na kolejny spocisz

Opublikowano

denveco: Twoja sucz fajnie siedzi :)

Moja na następnym spot też tak będzie :D

Opublikowano

doradca ja tam jestem za :D dla mnie możemy nawet zrobić spot na Kamczatce :D byleby byli ludzie ;D i było po co jechać :D

Opublikowano

Chooopy miejscówek u nas w Szczecinie jest jeszcze sporo : Wały, Stare miasto i pozostałe przymarketowe parkingi typu Lidi i Biedrona (najwięcej tego tałatajstwa jest).

Opublikowano

true

Opublikowano

Spocik elegancki.

Ktoś w ogóle robił jakieś fotki, może by cosik wrzucić.

Jeśli chodzi o lotnisko na chociwlu to miejscówka może i fajna tyle że wieczorem komary mogą nas zgryźć.

Siedzi może i fajnie ale praktyczne to to nie zawsze jest. 3 miski olejowe poświęciłem. Ze starego silbika tskże wykręciłem miche w razie czego.

Kiedy następny spot?? Może niedziela za dwa tygodnie ale w porze przyzwoitej bo wczoraj do późna siedzieliśmy. Co byście powiedzieli na spot 01.09.13 o godz np 18 na parkingu tesco na milczańskiej??

Opublikowano

spocik jak najbardziej udany i coraz wiecej ludzi sie budzi na tym forum :) ja wczoraj nie cykalem zdjec bo nie mialem weny do tego :/ a co do nastepnego spota to ja nie moge sie okreslic na chwile obecna bo nie wiem jak w robocie bedzie grafik wygladal

Opublikowano

ja moge w nastepny weekend a potem odpiero w połowie wrzesnia bo chorwacja na mnie czeka

Opublikowano

Jest sporo czasu by oharnąc spot

Opublikowano

na Chociwel to trzeba sie na soote jakas po obiadku umówic zeby widno było

---------- Post dopisany 17-08-2013 at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany 12-08-2013 at 16:25 ----------

chłopy kiedy spocisz jakiś ?

Opublikowano

Ja w tym tygodniu uziemiony jestem. Chyba że bicyklem :)

Żona zabrała samochód.

Opublikowano

Ja proponuje sporego spota na niedziele godzina 18-19, dlatego żeby już sobie wcześniej zarezerwować czas i nie było sytuacji że coś mi wypadło :)