doradca Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 A wiec 1. Kazikboy 2. Spiidy 3. Doradca Kto jeszcze ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- Kazikboy dzięki za spota chłopaki znów nędza sie robi ze spotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ja na razie nie mogę bo dziecko choruję i pracy nawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 MaciejK, zostaw mi na PW jakieś namiary na Ciebie. Od kilku tygodni ramki dla Ciebie wożę w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Spidy w kulki poleciał dzięki za spota na kolesia z czarnego foxa trzeba brać poprawkę wrazie co mówię odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 zauwazylem he he:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 ja niestety ciagle poligony wiec zupelnie odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak coś to My dziś spocimy z piątkiem kazikiem i suchym ;D dołączy ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A gdzież to spocicie i kiedy to może dam radę podjechać Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Może i ja się zjawię. O której i gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzisiaj nie dam rady ;/ Jak już to jutro ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja jak ogarne sie do jazdy to bede dzwonil choc w tej chwili wesele mnie troche poskladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Lokalizacja: Lotnisko Kluczewo pod Stargardem Szczecińskim Data godzina: 11 Listopada 2013r g. 11:11 Wlepa: nie mniej jak 1 zł Nr startowy: 5 zł Wyjazd z Wałów 9:30 Wyjazd z Outletu 10:00 Szykujcie Swoje Ski, RSki będzie ćwiara z pomiarem i możliwość porównania osiągów w czytelny sposób :] Właściciele TDI i innych - jeszcze zdążycie zczipować u Jacka Leo ze Szczecina swoje diesle przed zawodami, do dzieła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ktoś z a4 był by chętny na wspólny dojazd na Kluczewo w/w terminie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Zgadamy się jeszcze, zobaczymy jak będzie z ekipą Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ktoś z a4 był by chętny na wspólny dojazd na Kluczewo w/w terminie?? ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ja tym razem też nie odpuszczę ale będę jechał z Nowogardu a chip to na miejscu w Kluczewie czy w Szczecinie tak z ciekawości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Również chętnie się dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czyli nie tylko ja będę czerwonym bolidem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ostatnie podrygi na letnich to trzeba się wybrać... P.S. jest gdzieś w Szczecinie myjnia w której dają wode i można sobie samemu auto umyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ostatnie podrygi na letnich to trzeba się wybrać... P.S. jest gdzieś w Szczecinie myjnia w której dają wode i można sobie samemu auto umyć? O proszę jak Kolega chce auto przypicować heheh Mój juz na zime przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi