jacb82 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a ja do b5 szukam felg z oponkami letnimi. 15 lub 16. I kogos zyczliwrego ze Szczecina kto zna sie dobrze na VAGu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a masz vaga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacb82 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kurde ludzie.. http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nie gadajcie tu o pierdołach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacb82 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 kto ma chęć i nie chce siedzieć w domu to 25.04.2010 (niedziela) godzina 13:00 zlocik na chociwlu. info jest podane na zachodniopomorskim forum tuningowym i paru innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 w nastepna niedziele jest tez drift cup czy jakos tak na torze w poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Panowie nie będę się rozpisywał kto się pisze na wypad do tego Śniatowa 1 maja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja odpadam inne plany mam moze next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Kurde pokrywa się to niejako z majówką... ja jeszcze dam znać potem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja na majówkę jadę na urlop :gwizdanie: więc raczej mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chociwel 25.04.2010 Fotorelacja: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 To i ja wrzucę coś z poznania:) Toyo Drift Cup 2010 tylko youtube troche jakość popsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Panowie nastał taki piękny miesiąc jak maj robi się ciepło słoneczko świeci trawka się zieleni a ja bym podsunął pomysł żeby zrobić spotkanie nad jeziorkiem (tak wiem ostatnio było ale mam fajną miejscówke) a dokładniej znajduje się ona za miejscowością Recz jezioro "Żółwino" jest tam w lasku polanka gdzie można wjechać bez żadnych problemów samochodem są miejsca siedzące a nawet stoliki pod daszkiem jest malutka kładeczka jak by ktoś chciał posiedzieć sobie nad jeziorkiem ogólnie miejsce jest naprawdę ciekawe i ładne tak więc czekam na wasze sugestie i opinie :gwizdanie: (niestety spalił mi się twardziel bo bym pokazał wam zdjęcia z tej polanki) tak jak obiecałem fotki tej że miejscówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jestem za Maciej8891 w pogaduchach już naświetliłem nieco temat hehehehe ja jak zwykle 100procent sie piszę heheheh i jestem za, skoro jest fajnie to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 czyli jak to panowie bedzie z majowym spotem bo wkoncu bym chcial przybyc na jakis od wrzesnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 w maju to mam tylko wolną sobote 8.05.2010 bo później wyjeżdzam do Grudziądza i nie ma mnie do czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 o shit to ja też mam tego wolne czy li za tydzień jak wrócę na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi