davidoati Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Przed liftem wcale ich nie było. Chyba tylko u Ciebie ;p
MIIKEW Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 na poczatku produkcji A4 faktycznie nie było tych listw od pierwszego liftu już są
davidoati Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 No to jestem w głębokim szoku, albo o innych listwach myśle niż mówicie Ale skoro tak to zwracam honor Jak moja tylna zaczęła niebezpiecznie odstawać to ją przykleiłem ... trzyma się super
ardian6 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam. A czy ktoś całkiem demontował te listwy?? Może auto lepiej będzie wglądać bez?? Jedynie jeszcze te zamocowania plastikowe
iwadrian Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam. A czy ktoś całkiem demontował te listwy?? Może auto lepiej będzie wglądać bez?? Jedynie jeszcze te zamocowania plastikowe Kiedyś przy okazji lakierowania auta klientowi (na jego życzenie) usuwałem listwy i mocowania do nich z obcinaniem bolczyków trzymających zamocowania włącznie. Wyglądało nieźle a parę tygodni temu przykleiłem oberwaną listwę na klej do szyb samochodowych i jak na razie trzyma.Najlepszym rozwiązaniem jest zakup nowych... ale cena
davidoati Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Cena jest kosmiczna, dlatego lepiej za wczasu przykleić żeby później gdzieś nie zgubić bo wtedy to już nie ma wyjścia a jak zrobi się to dokładnie to wygląda ok
aaaPablo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Gajos Sp. z o.o., 81-856 Sopot, ul. Kasztanowa 4 przód cena-148.50 tył cena-99.59[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 06:59_________________________________________________A tu ma ktoś od nas http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_listwa_ochronna_drzwi_lewy_przod_8d0_853_959_b_oryginal-t136529.0.html
zgredek27 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Przeciez pierwsze a4 nie mialy listew z tego co pamietam, wejdz w ogloszenia z np 95 roku i sam zobaczysz, wyglada smiesznie moim zdaniem. Listwy drogie, jak za kawalek gumy i metalu, trzeba dbac o nie
zdzis Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 A ja sobie kupiłem zamiennik, na nie poszła farba w spreju w środek sylikon montażowy jakiś i trzyma się rok i na najbliższe lata wygląda że będzie się trzymać. A wyniosło mnie jakieś 160 ziko za komplet. A to że orginały sie urywają to standard, w środku blacha oblana plastikiem który pęka dostaje się woda, rdza robi swoje w efekcie listwa odpada. U mnie poprzedni właściciel wpadł na pomysł żeby jedną listwe na blachowkręty przymocować
TDI99 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 No tu się Audi nie popisało Metalowe rynienkii dość szybko korodują, o czym ASO dobrze wie i listwy schodzą jak ciepłe bułeczki dlatego takie ceny za kawałek gumy. W nowych listwach rynienki są już plastikowe i to zdaje egzamin. Dziś wymieniłem przód od str. kierowcy-140zł
Daras Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 zamowilem dzis w ASO dwie sztuki. przednie 150 zl, tylne po 100zl. rabat na kumpla 15% i wychodzi jakies 220zl za dwie. zobaczymy jak beda wygladaly dwie nowe wzgledem reszty starych...
davidoati Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 a silikonem da się to przykleić? Da się możesz próbować
daniel manka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dzisiaj dzwoniłem do ASO w Kielcach, pytałem o listwy do Avanta z 97 i na przód : 157zł a na tył 105 zł. A napełnienie klimy 300zł jakby kogoś interesowało. Lepiej chyba pomajsterkować
Rekomendowane odpowiedzi