hidden22 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 aha no dzieki Ziomus oblukam sobie
laki83 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 a tu nowe modziki :> koncówki ulter 90mm które mam już sporo czasu ale nie było kiedy foty zrobić..i ledy ambiente..mały mod a cieszy
David Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 dobry mod wielkosc koncowek jak u mnie,a one sa sciete? zdecydowanie brakuje dystatnsow u Ciebie
laki83 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 tak są ścięte tak jak ori ...a co do dystansów to nie chce kombinować..to tylko drobny szczegół ale znowu trzeba nowe dłuższe śruby kupować więc daje spokój[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 21:55_________________________________________________ moja żonka już od dłuzszego czasu marudziła że skoro ja mam swoją audice to ona też chce :>...i to w cabrio..długo szukałem i w koncu udało mi sie zrobić jej niespodzianke i kupiłem jej to srebrne cudo..a niech ma dziewczyna automat i wypasik też fajny,jest bardzo zadowolona.zdjęcia robione na szybko więc jakość nie specjalna....
Młody_drog Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 hyhy ale piękne robią te modele Super odwzorowana Jakieś plany?
laki83 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 żonka mówiła że nie chce nic modzić...ale posiedzi troche na forum i na pewno zmieni zdanie ...zresztą jak każdy
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 dobry z Ciebie mąż- u mnie zwykle kończy się na bluzeczce
laki83 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 dobry z Ciebie mąż- u mnie zwykle kończy się na bluzeczce a wiesz co będę jej żałował
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 dobry z Ciebie mąż- u mnie zwykle kończy się na bluzeczce a wiesz co będę jej żałował nauczysz dziadostwa
seves Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 za***ista jest Laki ales doyebał :polew: :polew: co do modow to pewnie drewno raz dwa wyleci no i wpadnie jakis s-line :polew: :polew:
laki83 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 za***ista jest Laki ales doyebał :polew: :polew: co do modow to pewnie drewno raz dwa wyleci no i wpadnie jakis s-line :polew: :polew: no nie wiem jakie będą mody bo to maszyna żony :> ja to mam swoje jeszcze dwie takie
Młody_drog Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Ale chyba bita bo soczewki nie ma a zderzak pod spryski , sprawdź vin, może pakiet zima jest
laki83 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 Ale chyba bita bo soczewki nie ma a zderzak pod spryski , sprawdź vin, może pakiet zima jest ma soczewki tylko fotki słabawe :> może kiedy wrzuce fotki z detalami...a jest co oglądać _________________________________________________ tutaj nowy modzik..kiera s-line i są z przodu ledy ambiente...no to są i z tyłu
seves Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ale chyba bita bo soczewki nie ma a zderzak pod spryski , sprawdź vin, może pakiet zima jest ma soczewki tylko fotki słabawe :> może kiedy wrzuce fotki z detalami...a jest co oglądać _________________________________________________ tutaj nowy modzik..kiera s-line i są z przodu ledy ambiente...no to są i z tyłu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaka piekna kiera rarytas PS w koncu zes sie za to wzial
David Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 kiera jednak szkoda ze nie kupiles z b7 s-line...poka jeszcze jak te ledy swieca w nocy gdzies mi sie obilo ze dorwales wkoncu dokladke Votexa na 2 kominy
laki83 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 kiera jednak szkoda ze nie kupiles z b7 s-line...poka jeszcze jak te ledy swieca w nocy gdzies mi sie obilo ze dorwales wkoncu dokladke Votexa na 2 kominy wiesz udało mi sie tą dorwać bo jest w fajnym stanie..dzięki seves ...z b7 nie brałem bo jak sie już na taka zdecyduje to żeby była multi i pod to zmienie reszte gratów.na razie jest dobrze.co do ledów to trudno bedzie pokazać jak w nocy świecą bo aparat tego nie uchwyci ale świecą tak samo jak te które sa z przodu bo to te same ledy.co do dokładki to dobrze słyszałeś..dorwałem dokładke w dobrej cenie ale pech chciał że okazało sie że te czarne plastiki które otaczają miejsce dokładki na zagięciach na wydech pochodziły z diesla czyli były proste.więc dokładka poszła do zwrotu ale....kupiłem na allegro cały zderzak z tą dokładka i z czujnikami parktronica wraz z wiązką za dobrą kase także jestem jeszcze bardziej zadowolony
Sieni Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Super wygląda to autko, felga miażdży suty lusterka też świetnie się komponują Zazdroszczę kratki w zderzak do s-line .. Ale i u mnie zawita Nie wiem dlaczego nie widziałem wcześniej tego wątku. Pozdrawiam
laki83 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Super wygląda to autko, felga miażdży suty lusterka też świetnie się komponują Zazdroszczę kratki w zderzak do s-line .. Ale i u mnie zawita Nie wiem dlaczego nie widziałem wcześniej tego wątku. Pozdrawiam musisz częsciej forum przeglądać zwłaszcza wątek moja a4 :>
musti Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Łukasz i gdzie ta różowa felga :naughty: Cyknij fotostory i pokaż jak Ci te ledziska świecą Spojler ORI ?
laki83 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Łukasz i gdzie ta różowa felga :naughty: Cyknij fotostory i pokaż jak Ci te ledziska świecą Spojler ORI ? rózowa fela jest na zime spoiler oczywiscie że ori..jakby mogłobyc inaczej na tych fotkach te ledy już swiecą tylko fotki jakieś liche..a nocą tego nie uchwycisz.one daja taką czerwona lekką poświate
Rekomendowane odpowiedzi