quattro_rs Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zauważyłem u siostry w audi-cy olej na łączeniu węża gumowego z IC turbo jest z AWX. Co to oznacza czyżby turbo padało. pomóżcie.
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 zauważyłem u siostry w audi-cy olej na łączeniu węża gumowego z IC turbo jest z AWX. Co to oznacza czyżby turbo padało. pomóżcie. tam zawsze jest troche oleju norma
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 czyli wyczyścić i ok nie ma sensu za chwile znowu sie pojawi
greg1 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jezeli turbo nie chodzi zbyt glosno to jest ok
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 jeśli wszystko chodzi jak powinnło to niema się co przejmować P.S. Też mam AWX-a i też jak sciagne osłone to zobaczyłbyś u mnie równierz olej w miejscu gdzie opisałeś Jak to mówią turbawka czasem się spoci ;p heh Pozdro
quattro_rs Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ok dzięki Panowie Pozdrawiam
Michał Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 wyczyść i dokręć mocniej opaskę zaciskową
marcin248 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Też słyszałem że w TDI to normalne u mnie też trochę jest ale to chyba z odmy wali na wiosnę dobieram sie do inter coolera bo chyba tam powódź
Rako Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak myślicie warto to wyczyścić?? może też na wiosne się zabiore za to
simi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zawsze warto wyczyscic, bedzie wiadomo w jakim czasie i jak duzo sie poci, jak bedziesz to regularnie kontrolowac, ale to raczej norma po pewnym przebiegu auta pozdrawiam
Rako Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 No to sie na wiosne zabiore bo teraz zimno to niechce mi się w chodzić do kanału i dłubać..... Zgadza się norma....pytałem się mechaniorów w ASO to powiedzieli że te typy tak maja
Stichy Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 No jesli na laczeniach przecieka to uszczelnij uklad, a jak w przewodach masz olej no to jak inni pisza - olej
Rako Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 No jesli na laczeniach przecieka to uszczelnij uklad, a jak w przewodach masz olej no to jak inni pisza - olej U mnie to tam sa znikome ilosci...na oleju ubytku niema takze luz
Rekomendowane odpowiedzi