Thom4s Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Czyż nie jest piękna? :> to jest to :good: Szkoda że nie robili sedanów RS ;( ;( Tylko kolor mógłby być ładniejszy tej ze zdjęcia :gwizdanie: Sedan dużo fajniejszy niż avant, bardziej sportowy.
endriuu Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Czyż nie jest piękna? :> to jest to :good: Szkoda że nie robili sedanów RS ;( ;( Tylko kolor mógłby być ładniejszy tej ze zdjęcia :gwizdanie: Sedan dużo fajniejszy niż avant, bardziej sportowy. sedan z założenia nie jest bardziej sportowy. :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 sedan z założenia nie jest bardziej sportowy. :gwizdanie: bądź co bądź na pewno bardziej niż avant
Thom4s Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 bądź co bądź na pewno bardziej niż avant Zdecydowanie, nie wiem kto wymyślił "sportowe kombi". Sama nazwa się kłóci.
ono Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Po to żeby mieć najszybsze kombi świata ,a nie kolejnego szybkiego sedana
endriuu Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Po to żeby mieć najszybsze kombi świata ,a nie kolejnego szybkiego sedana
Skyliner89 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Żeby mieć najszybsze kombi to ja kupuje Audi RS6 Avant :>. Pod maską 580KM .
Wandej Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Żeby mieć najszybsze kombi to ja kupuje Audi RS6 Avant :>. Pod maską 580KM . Mój prezes ma Dłubnięte to ponoć i ma około 700KM :kox: Wrażenie robi konkretne
ono Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Nowe rs6 super ale osiagi takie same jak b5 10 lat temu.
Wandej Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Nowe rs6 super ale osiagi takie same jak b5 10 lat temu. masa :gwizdanie: :gwizdanie: I Chyba tam nie było manuala z tego co pamiętam
Reggi Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 sedan z założenia nie jest bardziej sportowy. :gwizdanie: bądź co bądź na pewno bardziej niż avant
endriuu Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Nowe rs6 super ale osiagi takie same jak b5 10 lat temu. bzdura. osiągi sa naumyślnie zawyżone w katalogach. prawdziwe przyspieszenie RS6 to 4.2 sec dla sedana. oficjalnie 4.5 sec zeby zbytnio nie odstawac od R8, ktore ma 4.6 sec osiagi RS4 B5 to 4.7 sec.
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Endriuu a tak się zastanawiałem ostatnio... co się z Twoją stało?
ono Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 prawdziwe przyspieszenie RS6 to 4.2 sec dla sedana. oficjalnie 4.5 sec zeby zbytnio nie odstawac od R8, ktore ma 4.6 sec Nie testowałem więc opieram się na katalogu Może niebawem będą miał okazje to chętnie sprawdzę Gtechami i innym gównem i zdam relacje:) A ile ma RS4 Seria ? nie w katalogu ?
endriuu Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 prawdziwe przyspieszenie RS6 to 4.2 sec dla sedana. oficjalnie 4.5 sec zeby zbytnio nie odstawac od R8, ktore ma 4.6 sec Nie testowałem więc opieram się na katalogu Może niebawem będą miał okazje to chętnie sprawdzę Gtechami i innym gównem i zdam relacje:) A ile ma RS4 Seria ? nie w katalogu ? RS4 B5 seria nie miala konkurentow w swoim markowym otoczeniu. nie bylo kniecznosci falszowania. co moją? podpis poszła do żyda
SoMeS Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 poszła do żyda jakieś bliżej określone powody?
1991Kamil Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 to zła kobieta była.. Zdarza się Po to żeby mieć najszybsze kombi świata ,a nie kolejnego szybkiego sedana Niektórzy chcą mieć najszybszego sedana z wyglądu. Ostatnio widziałem A4 B5 w sedanie ze zderzakami od RS-a. Bliżej się mu nie przyjrzałem, bo był daleko.
Rekomendowane odpowiedzi