maciejski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Hej. Rozmawialem przez telefon i wylaczyl mi sie tel. No i na wyswietlaczu radia pojawilo sie "PHONE", na fisie jeden z wpisow z ksiazki adresowej z ktorym rozmawialem i zglosnikow slychac lekki szum, radio nie dziala. czy czeka mnie odpinanie akumulatora? nie bardzo mi sie to usmiecha, co mozna zrobic? nie mam rns-e, zwykle radio concert + oryg bluetooth zestaw Audi.
KOval81 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja miałem tak ostatnio i wystarczyło zrestartować telefon po wyłączeniu silnika - powinno pomóc
maciejski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 a jak sie restartuje telefon?
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zagadaj do usera: AndyN On pomoże ci rozwikłać te zagadkę :gwizdanie:
letallec Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jaki masz dokladnie moduł(litera na koncu 8P0862335?)? Takie zawieszenie podczas rozmowy może skutkować rozładowaniem akumulatora.
maciejski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 tzn rozladowal mi sie telefon i zawiesil sie modul bluetooth w samochodzie, poza tym co ma dac restart telefonu skoro to nie telefon sie zawiesil a modul? nie wiem jaki mam numer modulu, nie dokladalem, mialem to jak kupilem samochod.
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja miałem tak z BT i RNS E, zrobiłem restart i wszystko wróciło do normy .....
GRazny Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja miałem tak z BT i RNS E, zrobiłem restart i wszystko wróciło do normy ..... ja mam z końcówką A i też tak ze 2 razy było... po restarcie poszło
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Na czym się zawiesił moduł ? mi się nie zawieszał może masz luźne okablowanie Poziek, powinieneś napisać > tą zagadkę a nie te zagadkę
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Poziek, powinieneś napisać > tą zagadkę a nie te zagadkę :tongue4: bajki opowiadasz
blaster99 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 przytrafiło mi sie to samo ... rns-e sie zawiesilo tzn. wszystko dziala poza podglasnianiem ... restart telefonu, ani inne kombinacje z wlaczaniem i wylaczaniem w nim bluetooth nic nie dawaly. Na rozwiazanie wpadłem sam - nalezy wyciagnac bezpiecznik odpowiedzialny za moduł bluetooth (ten mały, pierwszy z lewej w drugim rzedzie od gory) pozdrawiam
Prohibix123 Opublikowano 6 Października 2021 Opublikowano 6 Października 2021 Witam blaster99 powiedz mi jaki bezpiecznik w radiu czy na głównej płycie sie znajduje bo mam to samo pisze na FIS iPhone wszystko działa tylko głosu nie ma ;)
Rekomendowane odpowiedzi