Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to jest takie speszyl 2.0T co ma 320 koników i szło łeb w łeb z S4 B7. Albo znów coś pokręciłem ;)

297KM
Opublikowano

Kuredu chcesz 2.0T FWD startować do 3.0T QUATTRO? :cool1:

a czemu nie :cool1:, stosunek mocy do wagi mamy prawie identyczny, oczywiście z miejsca nie startuje ale porównania od 50km/h, 100km/h, 150km/h możemy zrobić, zrzuce w tydzień jeszcze z 2kg co by się auto lepiej odpychało :naughty:

Opublikowano

Kuredu chcesz 2.0T FWD startować do 3.0T QUATTRO? :cool1:

a czemu nie :cool1:, stosunek mocy do wagi mamy prawie identyczny, oczywiście z miejsca nie startuje ale porównania od 50km/h, 100km/h, 150km/h możemy zrobić, zrzuce w tydzień jeszcze z 2kg co by się auto lepiej odpychało :naughty:

nie zapomnij wyjac zapasu i przyjechac na rezerwie :decayed:
Opublikowano
  • Autor

To my zatankujemy tylko 10 litrów i wyjmiemy tylne fotele! Jakoś trzeba sobie radzić, bo nas w środku dwóch będzie. :angry:

Opublikowano

Pany - tylko nie zapomnijcie kogoś zabrać, kto te bezeceństwa zapisze na jakim nośniku :naughty: Będzie ciekawie muszę przyznać.

Kuredu - to ile ty masz na chwilkę obecna KM i Nm??

Opublikowano
  • Autor

U nas będzie kamera operejtor! Wszystko uwiecznionym będzie dla potomnych :)

Opublikowano

U nas będzie kamera operejtor! Wszystko uwiecznionym będzie dla potomnych :)

to sie podoba :good:
Opublikowano

Pany - tylko nie zapomnijcie kogoś zabrać, kto te bezeceństwa zapisze na jakim nośniku :naughty: Będzie ciekawie muszę przyznać.

297KM i 401Nm już przy 1900obr/min

Opublikowano

297KM i 401Nm już przy 1900obr/min

A dłubałeś coś więcej, bo chyba mnie coś ominęło :shocked::decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 20:55_________________________________________________Ostatnio zawiesiłem się na 270KM chyba

Opublikowano

_________________________________________________Ostatnio zawiesiłem się na 270KM chyba

tyle miało być po programie ale przez dłuższy czas nie mogłem zmierzyć auta bo na hamowni odcinało go przy 5000obr i dalej nie jechał, dopiero po pewnym czasie został zmierzony właściwie i wyszło tyle co pisałem

sorry za OT choć w sumie piszemy na temaat wyścigu i rywala auta z tego wątku :wink4:

Opublikowano

_________________________________________________Ostatnio zawiesiłem się na 270KM chyba

tyle miało być po programie ale przez dłuższy czas nie mogłem zmierzyć auta bo na hamowni odcinało go przy 5000obr i dalej nie jechał, dopiero po pewnym czasie został zmierzony właściwie i wyszło tyle co pisałem

sorry za OT choć w sumie piszemy na temaat wyścigu i rywala auta z tego wątku :wink4:

Dokładnie - obie strony wyścigu trzeba poznać :naughty:

To przy podanych parametrach może być rzeczywiście ciekawa zabawa :slina:

Opublikowano
  • Autor

Jest gdzieś w Poznaniu hamownia która zmierzy auto z napedem quattro?

Opublikowano

Jest gdzieś w Poznaniu hamownia która zmierzy auto z napedem quattro?

teraz w geko cars mają porządna hamownie

Opublikowano

A myślałem że zobaczę tego skilla na letnim zlocie a chłopaki już się ustawili za parę dni :naughty:

Opublikowano

ile Nm ma S4 ? :mysli:

Opublikowano

ile Nm ma S4 ? :mysli:

440 :evil:

Opublikowano
  • Autor

Kuredu, wszystko ładnie pięknie, ale w mieście ani podziemiach KC nie zrobimy wyścigu od 160 ;P Trzeba bedize gdzieś pojechać.. Poznań-Konin? :)

Opublikowano

Kuredu, wszystko ładnie pięknie, ale w mieście ani podziemiach KC nie zrobimy wyścigu od 160 ;P Trzeba bedize gdzieś pojechać.. Poznań-Konin? :)

no tak myślę ćhoc lepiej na świecko bo tam mniejszy ruch :cool1:

tylko umówimy się na tel bo jak na forum napiszemy gdzie i o której to się wszystkie nieoznakowane wozy zjadą na A2 :polew:

Opublikowano

Tak więc moc i moment kuredu dużo nie odbiega od serii S4 B8 kolegi 450yamaha jeśli będziecie jechać z rolki od 50-80km/h to jestem również ciekaw pojedynku bo z miejsca wynik będzie oczywisty na korzyść 3.0T :gwizdanie:

Podajcie jeszcze masę waszych :audi:

Opublikowano

1430kg u mnie