Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego powiedziałem że szału nie robi :cool1: to ciężkie auto i automat, ale pobawić się przecież można :)

za to "suzą" wciągnę go jak młodego :gwizdanie:

Opublikowano

Ja cały czas nie mogę się przestawić z mojej A3 1.8T 150km na A4 B6 170km + quattro +tip. A3 miażdży przyśpieszeniem w porównaniu z A4 z tym samym silnikiem.

no widzisz kazdy ma inne odczucia ja natomiest po przesiadce z subaru gdzie staka byla w 5 sek bylem zaskoczony mocno na plus dynamika BLB , a nieby roznica w mocy byla prawie dwokrotna......

Opublikowano

jasne, że pościgać się można, dlatego czekamy aż się kolega z mamą zgada ;) aju, mówisz i masz, każdy z nas bierze 4 osoby na pokład i jedziemy :)

Opublikowano

Mietek

masa: 1895 kg

moc: 306

moment obr.: 460 Nm

przyspieszenie 0-100 km/h: 6.50 s

ciekawe jak to z rolki wyjdzie VS. S4 B8 333 KM i 440 Nm, BTW jaka waga S4?[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 21:52_________________________________________________Yamaha, nie żartuję, moja matka kupiła sobie S500L bo stwierdziła, że Lexus jest za wolny i za stary :polew:

Opublikowano

zastanawia mnie jak to sie ma do starego poczciwego e36 m3 - 320koni :mysli: nigdy takim nie jechałem i nie mam odniesienia

VARIO nie śmiej się mnie nie stać na phaentona a poza tym nie podoba mi się :gwizdanie:

Opublikowano

aju na dzien dzisiejszy mnie też nie stać, ale na żadne auto, nie tylko na Phateona - sorry za OT i nie śmieję się

BTW emka zapitala nieźle jak na staruszka

Opublikowano

Furka cudna :decayed:. Też nie uznaje automatów :no:. Nie ma to jak zabawa manualem :kox:. Ponad 333KM robi wrażenie i Audi pokazało BMW kto tu rządzi :).

Opublikowano

jak się uda to nagrajcie to :kox:

Opublikowano

Postaram się, po obiadku trochę adrenalinki :) daj kom na PW ale gwarancji nie daję, jak na razie to Lex skasowany był zarejestrowany na moją starszą :polew:

Opublikowano

vario-tech, ale my musimy wiedzieć to teraz, bo trochę do zrobienia jutro jest, a tak to ja sobie z góry zarezerwuje czas ;) Dlatego gwarantuj teraz i jedziemy jutro. Będzie mi się śniło w nocy, Tobie też, dlatego zarezerwuj sobie czas. pisz na gg 5583145 albo dzwoń na telefon który Tobie zaraz podam na PW to ustalimy. Już mi tak nadziei narobiłeś, że nie mów teraz, że nie ;)

Opublikowano

Yamaha zabijasz optymizmem :) i tak nie liczyłbym na wygraną S500 chociaż locha ma potencjał, powiem tak, umawiamy się a jak nie dojadę to mnie możesz na forum :sick3:, postaram się furę podprowadzić i wystartować bo lubię takie zabawy, puszczę Ci eskę jutro kilka godzin przed i się umówimy w konkretnym miejscu :)

Opublikowano

Okej, to umowa stoi, ale tak do 13 proszę Cię daj znać. Odezwij się na gg, albo tel, albo odpisz na PW to Ci podam miejsce gdzie się spotykamy.

Opublikowano

Furka cudna :decayed:. Też nie uznaje automatów :no:. Nie ma to jak zabawa manualem :kox:.

Tak, nie ma to jak zabawa manualem w korkach. Policz sobie procentowo, ile się takim samochodem bawisz, wykorzystując pełną moc, a ile jeździsz normalnie również w korkach, to przesiądziesz się na automat jak tylko chociaż raz w życiu spróbujesz się nim przejechać.

BTW następna dekada to raczej koniec manuala na rzecz dwusrzęgłowych skrzyń zautomatyzowanych wg Autocara - najstarszego i najbardziej prestiżowego tygodnika motoryzacyjnego na świecie.