MARCIN607 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 No pieknie wyszło Endriu.pienknie
Wandej Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki mordy za opinie:good: Teraz tylko listwy s-line i zderzak tył S4:jerk: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 ladnie siedzi moze takie cudenka bys chcial
Wandej Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 ladnie siedzi moze takie cudenka bys chcial http://s2.postimg.org/rkvlbswth/IMG_9904.jpg Checi zależą od mojej kieszeni:decayed: Więc maks na s-line mam checi:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
egon47 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Kolor taki sam jak u mnie:decayed: S-line mam sie na kim wzorowac
hiszpan123 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sporo fajnych modow, odbija sie nawet przyzwoicie jak na 2.0 . A co najlepsze siedzi idealnie . Zmieniel bym tylko teraz kolor felg na taki jak mialem przy tych wczesniejszych rs, byl by fajny czarnuch:wink::wink:
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sporo fajnych modow, odbija sie nawet przyzwoicie jak na 2.0 . A co najlepsze siedzi idealnie . Zmieniel bym tylko teraz kolor felg na taki jak mialem przy tych wczesniejszych rs, byl by fajny czarnuch:wink::wink: Kolego na nowy sezon będą rotory także myślę że ladnie spasuja:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miedzikos Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jakiś większy hebel szykujesz z rotorami ? a co do rotorów to wiesz
Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wypadałoby:kox: Ale planuje tylko zmienić na 312mm + odnowienie i pomalowanie zaciskow tylko na jaki kolor:co: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jakiś oczojebny Tapnięte z audiczki Nie będzie do niczego pasował Albo czerń albo szary. Tył i tak muszę ogarnąć bo slabo ni hamuje:kwasny: rękaw dobrze a nożny tylko trochę Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miedzikos Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 daj na szary i bedzie ok chyba że będziesz miał "pełny" zacisk to czarny i grafike "RS"
Wandej Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie na pewno zostają te:wink: zastanawiam się też nad dp zamiast kata ale nie wiem czy nie za głośno będzie bo nikt w ALT takich cudów nie ma:wink:Ale najpierw Rotor i listwy drzwi. A u Ciebie jakieś 19' wpadną na sezon? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Już zamówione na nowy sezon DARE:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi