Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Pomoc w wyborze nadkoli i ich wymiana...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zmienic nadkola z przodu auta... Primo jaka podróba? A może ori? Jak wygląda sprawa z tymi spoilerami kół? zdaje się, ze wg. etki tego w moim modelu nie było? Jeśli się mylę poprawcie... Przeszukałem całe forum, ale fotostory z montażu brak;/

Opublikowano

podjedz na szrota i wyłap jakies dobre ori nadkola :wink4::rolleyes: o jakie spojlery Ci chodzi bo nie bardzo wiem o co chodzi :mysli: odkręcasz kilka sróbek - torx 30 jeśli dobrze pamietam i po kłopocie :good:

Opublikowano

W każdej A4 to powinno być. Jak tego nie ma to nadkole może obcierać o koło (przynajmniej u mnie tak było). Do swojej kupowałem ORI S4, ale w serwisie VW, więc troche drożej mnie to wyszło (chyba koło 150zł)

Opublikowano

na allegro ciężko będzie chyba znaleźć takie cudo.W serwisie Audi sie zapytaj czy maja na stanie, ok 25 zeta sztuka na jedna strone kosztuje :wink4:

Opublikowano

Nie :thumbdown:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:03_________________________________________________No i nadkola kupione... Teraz pytanie: Czy trzeba jakieś spinki i śruby dokupić? Czy wystarczy skrzynka wkrętów i wyobraźnia, byleby mocno, stabilnie i ładnie :decayed:???