Copywriter Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Chciałbym zmienic nadkola z przodu auta... Primo jaka podróba? A może ori? Jak wygląda sprawa z tymi spoilerami kół? zdaje się, ze wg. etki tego w moim modelu nie było? Jeśli się mylę poprawcie... Przeszukałem całe forum, ale fotostory z montażu brak;/
_Solar_ Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 podjedz na szrota i wyłap jakies dobre ori nadkola o jakie spojlery Ci chodzi bo nie bardzo wiem o co chodzi odkręcasz kilka sróbek - torx 30 jeśli dobrze pamietam i po kłopocie
Copywriter Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Chodzi mi o coś takiego... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/718b80a856457366.html czy ja to też powinienem mieć?
pawelwor Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 W każdej A4 to powinno być. Jak tego nie ma to nadkole może obcierać o koło (przynajmniej u mnie tak było). Do swojej kupowałem ORI S4, ale w serwisie VW, więc troche drożej mnie to wyszło (chyba koło 150zł)
Copywriter Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak ten element się nazywa, bo nie wiem jak szukać na Allegro?
_Solar_ Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 na allegro ciężko będzie chyba znaleźć takie cudo.W serwisie Audi sie zapytaj czy maja na stanie, ok 25 zeta sztuka na jedna strone kosztuje
Copywriter Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Nie [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 23:03_________________________________________________No i nadkola kupione... Teraz pytanie: Czy trzeba jakieś spinki i śruby dokupić? Czy wystarczy skrzynka wkrętów i wyobraźnia, byleby mocno, stabilnie i ładnie ???
krzysztof61 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 trzeba dokupic plastikowe kolki w ktore wchodza sruby . wyjmij sobie jeden stary na wzor
Copywriter Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Coś takiego? http://allegro.pl/item940670343_spinki_spinka_nadkola_audi_a4_zderzaka_volkswagen.html
Rekomendowane odpowiedzi