Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

haha ledy :P ja mialem zwylke i tez sie fajnie prezentowaly za to 4 kopytka i troszke kucy pod maska :)

chudy a Ty coś już kupiłeś?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam klubowicze,

razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0

pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc :hi:

Opublikowano

A ja dzisiaj rozwaliłem Audiczke w drodze z pracy wjechałem w tył poldka...Wyprzedzałem kilka samochodów przed którymi jechał jeden delkwent , który wlekł sie 20-30 km/h pojawił się samochód z naprzeciwka i miałem wybór czołówka ,albo wpakować się między samochody jadące w moim kierunku. No i niestety nie udało sie wyhamować i dzwon... :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

A ja dzisiaj rozwaliłem Audiczke w drodze z pracy wjechałem w tył poldka...Wyprzedzałem kilka samochodów przed którymi jechał jeden delkwent , który wlekł sie 20-30 km/h pojawił się samochód z naprzeciwka i miałem wybór czołówka ,albo wpakować się między samochody jadące w moim kierunku. No i niestety nie udało sie wyhamować i dzwon... :thumbdown:

:beksa: łosz kurna

Opublikowano

Nie wygłąda to tak strasznie ale rozrząd poszedł w drobiazgi , ciekawe czy odratują. Kufa a tyle kasy wpakowałem w sprzęta....

Opublikowano

no to lipa, wiem cos o tym ;( naprawiasz go czy sprzedajesz :mysli: miałes AC :chytry:

Opublikowano

Jest AC , spróbuje naprawić - zobacze co powiedzą rzeczoznawca i mechanicy.

Opublikowano

cierpliwie czekam, nie spieszy mi się z kupnem. Mam czym jeździć także pod koniec października zobaczymy ;)

Opublikowano
  • Autor

jedzie ktos 26 na wyscigi co beda na JP II w lublinie?

:mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 14:58_________________________________________________jedzie ktoś?
Opublikowano

:mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 14:58_________________________________________________jedzie ktoś?

no chyba ja sie wybieram :)
Opublikowano
  • Autor

no chyba ja sie wybieram :)

no i ja mam zamiar jechać, myślałem że może jakąś ekipą pojedziemy z racji tego że będzie audi Killer :evil::rolleyes:

Opublikowano

ja moze bede ale nic nie obiecuje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja moze bede ale nic nie obiecuje :gwizdanie:

jakbyś coś wiedział czy będziesz leciał to daj to można by ekipą polecieć :naughty::decayed:
Opublikowano

narazie kumpla namawiam na kierownice :decayed:

Opublikowano
  • Autor

narazie kumpla namawiam na kierownice :decayed:

ja też kumpla namawiam ale na wesele dzisiaj bryka najwyżej spotkamy się na miejscu
Opublikowano

ja raczej pojadę z kumplem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

[quote name=Sebek (-_-) ]

ja raczej pojadę z kumplem :naughty:

to nici ze spota w Lbn,............................................................ miętkie pytki :evil::polew:

Opublikowano

Paput to dawaj po nas pózniej nas porozwozisz, my juz zrobimy wtedy spota :evil:

Opublikowano
  • Autor

Paput to dawaj po nas pózniej nas porozwozisz, my juz zrobimy wtedy spota :evil:

:polew: wy będziecie żłopać browary a ja będę patrzył? no way :thumbdown:

Opublikowano

:polew: wy będziecie żłopać browary a ja będę patrzył? no way :thumbdown:

Ktoś musi :polew: