Opublikowano 26 Lipca 201115 l Michał jeszcze litania :gwizdanie: zrób mi koła na zielony jaskrawy coś w stylu paputa zacisków z tamtej a4 możne być w kilku odcieniach jak możesz i może jeszcze jakiś ciekawy kolor
Opublikowano 26 Lipca 201115 l Michał jeszcze litania :gwizdanie: zrób mi koła na zielony jaskrawy coś w stylu paputa zacisków z tamtej a4 możne być w kilku odcieniach jak możesz i może jeszcze jakiś ciekawy kolor ok, jak cos wykminie to fotka pojawi sie tu albo u ciebie na watku, a tym czasem ide grata przepalic bo od wczoraj stoi nie ruszany :gwizdanie:
Opublikowano 26 Lipca 201115 l Pany robimy spota? Jutro? może jeszcze dzisiaj [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 21:31_________________________________________________ Michał jeszcze litania :gwizdanie: zrób mi koła na zielony jaskrawy coś w stylu paputa zacisków z tamtej a4 możne być w kilku odcieniach jak możesz i może jeszcze jakiś ciekawy kolor ok, jak cos wykminie to fotka pojawi sie tu albo u ciebie na watku, a tym czasem ide grata przepalic bo od wczoraj stoi nie ruszany :gwizdanie: ok, dzięki
Opublikowano 26 Lipca 201115 l Dziś to może nie bo już jestem po piwku, ale jutro jak najbardzie. 18-19?
Opublikowano 26 Lipca 201115 l Ja w weekend mogę byćnajdłużej do 20.00 ja też w ten weekend nie dam rady
Opublikowano 27 Lipca 201115 l Autor To myśleć dziewczyny kiedy możemy się spocić teraz, jak Cię nie będzie to foch
Opublikowano 27 Lipca 201115 l takie cos wyczarowałem hmm kurfa nie zmienia kolorów to gif miał być, weź ktos zapisz na dysk i zobacz czy bangla
Opublikowano 27 Lipca 201115 l Autor założyłeś wątek o swoim padełku [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 16:17_________________________________________________ takie cos wyczarowałem hmm kurfa nie zmienia kolorów to gif miał być, weź ktos zapisz na dysk i zobacz czy bangla też nie zmienia