Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak ładne jałowki to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak ładne jałowki to czemu nie zbok to kiedy i gdzie ten spotinjo? [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 19:50_________________________________________________dzisiaj widziałem na LPU taką jak twoja audikę i miała grill ori od rsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ale felgi miała inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ale felgi miała inne no no, widziałes i ty ja pewnie, cza się z nim zamienić grillami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Pewnie nawet nie wie że tak wartościowym grillem jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Pewnie nawet nie wie że tak wartościowym grillem jeździ też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Co myślisz o tej chromowanej feldze do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Co myślisz o tej chromowanej feldze do mnie te fajne są, coś ala rota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Co myślisz o tej chromowanej feldze do mnie nie chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chodzi mi o wzór bo w srebrnym kolorze jakieś dziwne zdjęcia są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 mi się takie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Myślałem o tym kolorze[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 20:21_________________________________________________ Albo takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Myślałem o tym kolorze[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 20:21_________________________________________________ Albo takie kiedyś mi się widziały ale teraz nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Cały czas myśle i sam już nie wiem,tyle tego jest, że zgłupiałem. Ale chyba będzie coś z rantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Na takie zdjecia nie patrz, szukaj fotek na aucie, bo tutaj to nigdy kolor nie będzie sie zgadzal z rzeczywistym Te wzory mi sie nie podobają :gwizdanie: Ten drugi to juz lepiej DTM poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Cały czas myśle i sam już nie wiem,tyle tego jest, że zgłupiałem. Ale chyba będzie coś z rantem nie popełnij tego błedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jak rant to 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jak rant to 19 co powiedza panowie na przeglądzie? po co panu takie wielkie kołó [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 20:39_________________________________________________jak do mnie dziadek ostatnio na przeglądzie " z takim kołem to na lotnisko a nie po drogach jeździć" [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 20:40_________________________________________________a ja mam zaledwie 17" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Max 18, ale za to cztery [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 20:43_________________________________________________Pewnie mi się zmieni ze sto razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Max 18, ale za to cztery [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 20:43_________________________________________________Pewnie mi się zmieni ze sto razy jak to kobiecie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi