Gość norbertdriver Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 I po spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 a był w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 11:47_________________________________________________Robimy coś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Pietrek piszesz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 dzisiaj o której :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Wlasnie o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 otowrzyli tego liroja i maka już bo stanie na dworze odpada, musze dbać o zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 19? Wcześniej nie dam rady [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 13:32_________________________________________________Nie otworzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 kurfa późno troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 kurfa późno troche :cwaniak1: jak dla mnie może byc[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 14:35_________________________________________________ otowrzyli tego liroja i maka już bo stanie na dworze odpada, musze dbać o zdrowie to może stańmy pod Brico a pójdziemy do Remizy na góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ale co we 3 ten spot [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 14:44_________________________________________________Nie da rady wczesniej, bo mi 19 średnio pasuje [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 14:45_________________________________________________A jak w niedziele stoicie czasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ale co we 3 ten spot [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 14:44_________________________________________________Nie da rady wczesniej, bo mi 19 średnio pasuje [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 14:45_________________________________________________A jak w niedziele stoicie czasowo we 4 bo i michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek040486 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 jutro otwieraja liroja kolo tesco. Może by rozdziewiczyc parking jakimś spotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja niestety nie moge, pewni bliżej piątku będe w lubelskim :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 jutro otwieraja liroja kolo tesco. Może by rozdziewiczyc parking jakimś spotem? jutro? czemu zadnych ogłoszeń nie ma?ja to jutro pracuje ale pod koniec tygodnia można coś machnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 jutro otwieraja liroja kolo tesco. Może by rozdziewiczyc parking jakimś spotem? jutro? czemu zadnych ogłoszeń nie ma?ja to jutro pracuje ale pod koniec tygodnia można coś machnąć Jeśli chodzi o mnie to piątek, sobota odpada, ale niedziela jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jutro otwieraja liroja kolo tesco. Może by rozdziewiczyc parking jakimś spotem? jutro? czemu zadnych ogłoszeń nie ma?ja to jutro pracuje ale pod koniec tygodnia można coś machnąć Jeśli chodzi o mnie to piątek, sobota odpada, ale niedziela jak najbardziej może być niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tylko zróbmy ten spot w normalnych godzinach 15? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tylko zróbmy ten spot w normalnych godzinach 15? :gwizdanie: no też tak myślę bo może potem w piłę będę grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi