Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Idzie idzie ale w nocy jeszcze zimno. Wolę poczekać, aż letnie opony zaczną spełniać swoją rolę i dziury polepią. a tam a tam ja teraz czekam na te dni 15stopniowe i wiosna ludów w samochodzie
Armi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Mój brat się rozbił min. przez opony, które średnio spełniały swoją rolę. Wolę nie ryzykować, lans lansem ale co z tego jak później nie będzie czym się lansować Dwa tygodnie mnie nie zbawi, nigdy nie wiadomo czy z podporządkowanej drogi jakaś p...a nie wyjedzie i nie zmusi do hamowania, omijania czy uciekania, a na letnich w zimny wieczór to sobie można pohamować ale na drzewie. [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 11:33_________________________________________________http://e-deblin.pl/deblin-m-aktualnosci/939-deblin-ucieczka-na-drzewo
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ta stęzycka to w ogóle dziwna droga, ciasno na maxa jest przez te "zabytkowe" drzewa A co do zmiany opon, ja zmieniłem bo i tak nie jeżdze zawodowo w trasy dłuższe, krótsze, wiec mozna, co do hamowania jak złapiesz lód i ktos ci wyjedzie to bez róznicy dla opon i tak trafisz tego sie nie przewidzi W tamtym roku w lutym zmieniłem A patrząc po pogodzie to juz nie bedzie jakiejs tam masakry termicznej
Armi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Taki pech bo trafił w ostatnie drzewo, pół metra dalej i poleciałby w krzaki. To jest jeden z najgorszych typów wypadków, jedziesz sobie spokojnie a tu taki sk***iel wyjeżdża z podporządkowanej drogi, bez zatrzymania prosto pod koła. Chcesz uciec żeby komuś krzywdy nie zrobić a niszczysz sobie samochód. Gdyby nie świadkowie to dziadek by odjechał, do winy oczywiście się nie przyznał
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Taki pech bo trafił w ostatnie drzewo, pół metra dalej i poleciałby w krzaki. To jest jeden z najgorszych typów wypadków, jedziesz sobie spokojnie a tu taki sk***iel wyjeżdża z podporządkowanej drogi, bez zatrzymania prosto pod koła. Chcesz uciec żeby komuś krzywdy nie zrobić a niszczysz sobie samochód. Gdyby nie świadkowie to dziadek by odjechał, do winy oczywiście się nie przyznał nic nie poradzisz kazdy ma łeb każdy główkuje "aby zyło sie lepiej" w tym przypadku jak umyć rączki żeby wyszło dobrze :gwizdanie:
Armi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Dziadkowi powinni zabrać prawo jazdy albo chociaż skierować go na ponowne badania bo to nie pierwszy raz, że wyjechał i wymusił pierwszeństwo. Strasznie mi chłopaka szkoda bo sam ciężko pracował na ten samochód. Znam go osobiście, w dodatku jechał ode mnie. Stąd moja i audika obecność na zdjęciach
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 o nawet nie zauwazyłem że tam stoisz jak pisałem wczesniej pewnych sytuacji nie przewidzisz
Armi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Od d... ciężko poznać Jak się nie ma na codzień kontaktów z wypadkami itd to włącza się nieśmiertelność. Mi na dłuższy czas nieśmiertelność się wyłączyła. Pomyślałem, qrfa to mógł być mój audik. Tyle modów,pracy,czasu, $$ i wszystko szlag trafia. Dobra, idę i nie zamulam
paput Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 o nawet nie zauwazyłem że tam stoisz jak pisałem wczesniej pewnych sytuacji nie przewidzisz właśnie [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 15:10_________________________________________________pogoda dobra można robić grilla
cysiek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 a mi właśnie dzis przyszły ledy w tablice rejestracyjną tak na szybkiego telefonem robiłem
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 a mi właśnie dzis przyszły ledy w tablice rejestracyjną tak na szybkiego telefonem robiłem ostro idziesz
paput Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 a mi właśnie dzis przyszły ledy w tablice rejestracyjną tak na szybkiego telefonem robiłem ostro idziesz cysiek to naprawdę LEDowy gość
cysiek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 pierdziele te rurki gdzie są ze 4 diody ja mam teraz w jednej lampce 18 diód
paput Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 pierdziele te rurki gdzie są ze 4 diody ja mam teraz w jednej lampce 18 diód osz kuźwa to nieźle będziesz mógł używać jako lampa warsztatowa
cysiek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić
paput Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał chociaż nie bo po awx dlaej będą problemy
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał chociaż nie bo po awx dlaej będą problemy ja mam turbo moge mu opchnać ;d od AFN rzecz jasna sprawne było jak je wyjmowałem, od lezenie w worku chyba sie nie zapiekło
paput Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał chociaż nie bo po awx dlaej będą problemy ja mam turbo moge mu opchnać ;d a regenerowane było?
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał chociaż nie bo po awx dlaej będą problemy ja mam turbo moge mu opchnać ;d a regenerowane było? nie było to moje turbo które z autem miałem sprawne notlaufa nie łapało jak jeszcze było w aucie, jakieś 1,5r na nim jezdizłem z tym rok po sofcie
paput Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał chociaż nie bo po awx dlaej będą problemy ja mam turbo moge mu opchnać ;d a regenerowane było? nie było to moje turbo które z autem miałem sprawne notlaufa nie łapało jak jeszcze było w aucie, jakieś 1,5r na nim jezdizłem z tym rok po sofcie on mówił że albo nową albo regenerowaną kupi, a Ty teraz jaką masz w aucie?
Rekomendowane odpowiedzi