Sebek (-_-) Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no to nie wiem czy to coś wypali trzeba czekać na resztę niech się wypowie
Piterex Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Piątek Ok , ale wieczorem - koło 18.00...?
Armi Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Może przesuniemy na 14 marca. A ty co do 14tego zrobisz juz potwora Tak, do 14 spokojnie zdarzę. Zerwałem chrom
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Może przesuniemy na 14 marca. A ty co do 14tego zrobisz juz potwora Tak, do 14 spokojnie zdarzę. Zerwałem chrom u mnie to tylko ramka została w chromie, myślałem o sciemie szybek na dnaich, no ale nowy gadżet wpadł niebawem sie pochwale
Armi Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kupiłem sprej żeby pomalować ramkę grilla na czarno ale na razie zastanawiam się jak go zmatowić.
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kupiłem sprej żeby pomalować ramkę grilla na czarno ale na razie zastanawiam się jak go zmatowić. napisz pw do mrogala
paput Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 To kiedy w końcu chcecie? Ja dzisiaj walczyłem z kostką stacyjki
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No ja juz nie wiem, 14 odpada bo sebek, no chyba ze zrobicie 7 marca, a później kolejnego na który ja juz dojade
paput Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 No właśnie tytuł Władcy Postów zobowiązuje..
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No właśnie tytuł Władcy Postów zobowiązuje.. to ustalać termin bo niedziela odpada z racji tego że mam ćwiczenia a wiecie co to znaczy
Armi Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No właśnie tytuł Władcy Postów zobowiązuje.. to ustalać termin bo niedziela odpada z racji tego że mam ćwiczenia a wiecie co to znaczy Dla mnie im później tym lepiej. Tzn jutro wstawiam auto do mechanika, mam nadzieję że w miarę szybko się uwinie i ubezpieczalnia nie będzie się ociągać z wypłatą odszkodowania. _________________________________________________ Btw. byłem na .eu. Gość kupił do b5 lampy soczewkowe dayline i strasznie się podnieca. A te lampy pasują do b5 tak jak świni siodło. Najlepsze jest to, że wywalił na nie 800zł. Oczywiście jak to na .eu nikt mu prawdy nie napisze. Chciałem napisać ale pewnie znów by mi skasowali post.
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No właśnie tytuł Władcy Postów zobowiązuje.. to ustalać termin bo niedziela odpada z racji tego że mam ćwiczenia a wiecie co to znaczy Dla mnie im później tym lepiej. Tzn jutro wstawiam auto do mechanika, mam nadzieję że w miarę szybko się uwinie i ubezpieczalnia nie będzie się ociągać z wypłatą odszkodowania. _________________________________________________ Btw. byłem na .eu. Gość kupił do b5 lampy soczewkowe dayline i strasznie się podnieca. A te lampy pasują do b5 tak jak świni siodło. Najlepsze jest to, że wywalił na nie 800zł. Oczywiście jak to na .eu nikt mu prawdy nie napisze. Chciałem napisać ale pewnie znów by mi skasowali post. nic juz nie mów o kupie tam to jest jak na polskiej jeżdzie tona laminatu i komentarz za***iste autko :polew: ja to tam konta nie mam całe szczęście Ja w tygodniu następnym robie moda :gwizdanie:
Piterex Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja dzisiaj wyczyściłem przepływkę według przepisu z forum - i nie poznaje samochodu , zapitala jak głupi. A już miałem wymieniać na nową...
paput Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja dzisiaj wyczyściłem przepływkę według przepisu z forum - i nie poznaje samochodu , zapitala jak głupi. A już miałem wymieniać na nową... mnie czeka czyszczenie turbinki ale problem mam tylko od zera w dół łapie notlaufa powyżej 0 stopni C jest ok masakra
Piterex Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 U mnie szykuje sie wymiana wtrysków, a potem wymiana wałków - to jest dopiero masakra. Ale potem jak go zaczipuje...
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 U mnie szykuje sie wymiana wtrysków, a potem wymiana wałków - to jest dopiero masakra. Ale potem jak go zaczipuje... to będzie miał tyle co 1,9tdi po kuracji zaczyna mnie brać i myśłe o czyms szybszym jakies S4 sie marzy teraz
paput Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 U mnie szykuje sie wymiana wtrysków, a potem wymiana wałków - to jest dopiero masakra. Ale potem jak go zaczipuje... to będzie miał tyle co 1,9tdi po kuracji zaczyna mnie brać i myśłe o czyms szybszym jakies S4 sie marzy teraz S4 też w kombiaku czy sedan?
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 sedany mnie kręcą przez to forum skończyłem jebitna sesje ide walczyć
Rekomendowane odpowiedzi