Gość norbertdriver Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja Norbert biorę Ciebie kredycie na życie i ślubuję Ci, że będę Cie spłacał aż do śmierci ;(, i tak mi dopomóż fra Ma (Mamuniu), fra Ta (Tatuniu), Frajer ( i wszyscy żyranci) Może ktoś widział skecz kabaretu Smile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Musze jechać do pracy właśnie się dowiedziałam, ale mam numer do Paputa wiec jak wyjdę wcześniej to będę dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Musze jechać do pracy właśnie się dowiedziałam, ale mam numer do Paputa wiec jak wyjdę wcześniej to będę dzwonić [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:10_________________________________________________lista chętnych osób które dzisiaj prawdopodobnie zagoszczą pod Tesco nie wiem czy będzie można się ustawić tam gdzie ostatnio bo jakieś barierki rano stały 1. norbert 2. paput 3. kowi 4. asis? 5. cysiek 6. tomek 7. kacek 8. michal m. 9. armistead 10. ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Niestety mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Niestety mnie nie będzie synek odpierdalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Niestety mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 To ja tu za 100we leje auto szoruje, aparat czyszcze, a tu takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Takie rzeczy tylko u Mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 To ja tu za 100we leje auto szoruje, aparat czyszcze, a tu takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Siwy dym, siwy dym, bedzie sikawicaaa [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 16:16_________________________________________________Może jakieś zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Forum sie wysrało wieczorem to i fotek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Po 22 już działało, a fotek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 po 22 robi sie inne rzeczy [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 10:27_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 brakuje 2 aut kowi działaj, zmieścisz ich na trawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ty myśl ile browarów chcesz za koreczek a co zmieszczenia to spokojnie moga stać za moim jeszcze dwa kwestia odpowednich fot(dawców) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ty myśl ile browarów chcesz za koreczek a co zmieszczenia to spokojnie moga stać za moim jeszcze dwa kwestia odpowednich fot(dawców) dwa Ciechany i będzie żyło się lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ty myśl ile browarów chcesz za koreczek a co zmieszczenia to spokojnie moga stać za moim jeszcze dwa kwestia odpowednich fot(dawców) dwa Ciechany i będzie żyło się lepiej to za tydzień spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ty myśl ile browarów chcesz za koreczek a co zmieszczenia to spokojnie moga stać za moim jeszcze dwa kwestia odpowednich fot(dawców) dwa Ciechany i będzie żyło się lepiej to za tydzień spocik przyjeżdżamy autobusami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi