rafalekx Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czyżbym coś źle mówił? Do Gutka trza przedzwonić, albo zajedziemy do niego...
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czyżbym coś źle mówił? Do Gutka trza przedzwonić, albo zajedziemy do niego... 6km z trasy trza zjechać :polew: dasz rade :polew:
rafalekx Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 :polew: :polew: To chyba pytanie bardziej do Ciebie Bo to Ty wiecznie masz rezerwę A ja na upartego mogę przez Puławy lecieć Bo ja dalej na Grodzisk lecę Do Wawy dopiero jutro dojadę
rafalekx Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To gdzie? A gdzie Ci pasuje? Ja zaraz zjem obiad i powoli będę ruszał Koło 14-14.30 wyjadę od siebie Rozumiem że bliżej masz do Gutka niż do Ryk?
Armi Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To gdzie? A gdzie Ci pasuje? Ja zaraz zjem obiad i powoli będę ruszał Koło 14-14.30 wyjadę od siebie Rozumiem że bliżej masz do Gutka niż do Ryk? Porównywalna odległość. Żadna różnica dla mnie.
rafalekx Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 hmmm a Gutek co robi? Kowi ma do niego numer? Bo może nie ma go i pozostanie opcja Ryki
Kowi87 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ma do niego numer, tylko on mieszka w lesie i zasięgiem jajo
rafalekx Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ma do niego numer, tylko on mieszka w lesie i zasięgiem jajo Oj dobra to Ryki najwyżej niech do nas dojedzie - wyślij mu list polecony :D
Gość norbertdriver Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Panowie mnie nie będzie, czasowo nie dam rady
paput Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Panowie mnie nie będzie, czasowo nie dam rady a ten znowu swoje, zara Cie jepne
Armi Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 rafalekx jakos o 15 leci, ja nie wiem czy będe Dokładnie, nie ma szans, ja w kierunku LU nie będę leciał Chociaż chętnie bym się wybrał do Bidy... No ale nie da rady To może ekipa LPU lecąc do Bidy zajedzie do LRY? tak koło 15.30? powiedzmy do 16-16.15 pogadamy i się rozjedziemy [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 20:01_________________________________________________Jak zapowiedział tak zrobił
rafalekx Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 :gwizdanie: mojej grafitowej felgi nie widać :decayed: Fajno było, ale wczoraj spalanie to chyba 8/100 miałem na trasie :decayed:
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 :gwizdanie: mojej grafitowej felgi nie widać :decayed: Fajno było, ale wczoraj spalanie to chyba 8/100 miałem na trasie :decayed: po coś głupiał moronie :wallbash: ja dzisiaj mega zamówienie u puertosa składam
rafalekx Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 po coś głupiał moronie :wallbash: ja dzisiaj mega zamówienie u puertosa składam jak od Was wyleciałem to mijając kołbiel prawie 130 km w 1,5 godziny zrobiłem ale dwa razy na cb słyszałem: "popierdolił@" Cię A raz mijając Kołbiel jakimiś zadupiami prawie żem poleciał w pole wybiło mnie w powietrze przed zakrętem przy 150 hamulec zero reakcji ale wylądowałem przed i jeszcze zebrałem ten zakręt A tak mnie zastanawiało czego kawałeczek przed tym zakrętem samochody które wyprzedzałem hamują...
rafalekx Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 głupiej dalej zima idzie na zimówkach lepij zapertala
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 głupiej dalej zima idzie na zimówkach lepij zapertala vectra tez cie pozdrawia, dzisiaj w głosie czytałem :polew:
rafalekx Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 vectra tez cie pozdrawia, dzisiaj w głosie czytałem :polew: musieli tak pozdrowić bo nie dogonili
Rekomendowane odpowiedzi