Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jaram sie kurfa A palmus załozył sobie u nas konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jaram sie kurfa A palmus załozył sobie u nas konto chyba nieto o 17[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 22:08_________________________________________________czy o 15 [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 22:09_________________________________________________ Witam Widze że grono 1liga :evil: tyle nowych fur chyba wezme popcorn na ogladanie A ten leroy juz otwarty, ja niechce pod tesco ja chce pod leroyem i h.uj jakich nowych? zaledwie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 O 16.00 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 O 16.00 będzie o 16 chyba też już bedzie ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero5g Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 dopisuje sie jako 13 i by7 bedzie takze 14 aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 to otwieram listę chętnych na sobotę: 1.paput 2.kowi 3.dominos993 4.kacek91 5.Norbert 6.michał 7.Skruszo-na 60% bede tongue 8.armistead 9.Palmus 10.tomek 11.Daniotkd 12.cysiek 13.sero5g 14.by7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 hmm ładny spocik wyjdzie 14 furek będzie na co popatrzeć chyba aparat wezmę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 hmm ładny spocik wyjdzie 14 furek będzie na co popatrzeć chyba aparat wezmę :> reakcja łańcuchowa tylko w końcu o 17 czy o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a mi to obojętne szczerze mówiąc ustalcie to już między sobą tylko żeby oficjalne info co do godziny nie pojawiło się godzine przed spotem bo ja teraz lece na dwor i wpadne później sprawdzić co i jak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mi pasuje o 17ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mi w sumie też. hmm ładny spocik wyjdzie 14 furek będzie na co popatrzeć chyba aparat wezmę :> Masz statyw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja mam mini statyw do 43cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 dobra nie zmieniamy nic 17 tak jak było, najwyżej nic nie będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A co to świateł nie ma na parkingu spot to spot a nie szopka prezentacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A co to świateł nie ma na parkingu spot to spot a nie szopka prezentacyjna nie szyscy tak myślą noramlnie aut zadeklarowało się tyle co na wojwódzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 LPU rosnie w siłe na spotach hondy to normlane wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mówiłem, że będzie nas więcej Być może że jeszcze ktoś się zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A moze chłopaki z LOP wpadną napisałem koledze z dęblina moze zaleci białym avantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A co to świateł nie ma na parkingu spot to spot a nie szopka prezentacyjna Przyznaj się Piotrek, że nie chcesz żeby było brud widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kurde tylko pogoda gówniana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi