..::chudy::.. Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 fotki będą jutro wieczorkiem - teraz wybieram się nad jeziorko miłego łeekendu życzę
paput Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dzięki chłopaki za info o spocie (Paput) i spotkanie. Miło było. Niestety tak już w moim podeszłym wieku jest że muszę też dbać o innych... Pomysł z Dęblinem mi się podobał. Ewentualnie grill w okolicach Borowej nad Wisłą też mógłby być niezłą alternatywą. Co myślicie? Chyba że pasuje Wam jakiś melanżyk w Puławach? nie ma sprawy, melanżyk w Puławach ciekawa myśl [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 14:57_________________________________________________ paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min. ło kutffffa grzejesz w chacie samym radiatorem od procka ja mam 15 dni, 17 godz. 48 min.
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 jestem na 10 miejscu pod względem przesiadywania na forum :drool:
Anthrax Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też...
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też... będzie grill nie bój co roku przynajmniej raz jest Paput zobacz na to
paput Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też... będzie grill nie bój co roku przynajmniej raz jest Paput zobacz na to wariaty :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:14_________________________________________________ Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też... tylko trzeba znaleźć jakiś konsensus...... gdzie :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min. No i co się pucujesz Czas zalogowania w sumie: 111 dni, 31 min. miesiąc straty... da się nadrobić Kowiaczek tylko że Ty krócej jesteś na forumie niż ja więc częściej siedzisz I dodam tylko że czas jest naliczany tylko wtedy jak coś działasz na forum, jeśli nic nie robisz czas się nie nalicza Jesteś rok krócej ode mnie na forum i nie marnujesz czasu Twoja: Data rejestracji: 19 Marzec 2008 moja: Data rejestracji: 28 Luty 2007 Ludzie tyle lat w tej sekcie
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min. No i co się pucujesz Czas zalogowania w sumie: 111 dni, 31 min. miesiąc straty... da się nadrobić Kowiaczek tylko że Ty krócej jesteś na forumie niż ja więc częściej siedzisz I dodam tylko że czas jest naliczany tylko wtedy jak coś działasz na forum, jeśli nic nie robisz czas się nie nalicza Jesteś rok krócej ode mnie na forum i nie marnujesz czasu Twoja: Data rejestracji: 19 Marzec 2008 moja: Data rejestracji: 28 Luty 2007 Ludzie tyle lat w tej sekcie rok mniej a jakie efekty
..::chudy::.. Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Sorki panowie za spóźnienie ale jakoś ostatnio jestem zarobiony Fotki do ściągnięcia ---> audi.rar
Anthrax Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Pieknie,pieknie Panowie. Czekam na następnego spocika. Zaczyna się pogoda psuć,więc proponuję spotkać się w najbliższym czasie w Pizzerii na Wlostowicach http://menu.pulawy.pl/desperado Jest tam spory parking, poza tym można zatankować ....na BP oczywiście bo jest blisko :>
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzięki Jakie zapite ryje A jakie brzydkie samochody mają przedstawta się na tej fotce
paput Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzięki Jakie zapite ryje A jakie brzydkie samochody mają przedstawta się na tej fotce paput Białyspodenek
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dzięki Jakie zapite ryje A jakie brzydkie samochody mają przedstawta się na tej fotce przyjedź na spota bo najbrzydszego avanta brakowało
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 paput Białyspodenek No to już 2 koxów znam Ciebie i Kowiaczka [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:06_________________________________________________ przyjedź na spota bo najbrzydszego avanta brakowało A no kiedyś wpadnę i Wam wsi narobię Jakiś czas temu leciałem przez Puławy
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 paput Białyspodenek No to już 2 koxów znam Ciebie i Kowiaczka mówie Ci przyjedź na spota
paput Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 paput Białyspodenek No to już 2 koxów znam Ciebie i Kowiaczka [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:06_________________________________________________ przyjedź na spota bo najbrzydszego avanta brakowało A no kiedyś wpadnę i Wam wsi narobię Jakiś czas temu leciałem przez Puławy będzie najszybszy wóz we wsi
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 mówie Ci przyjedź na spota Się pomyśli może demorka namówię Albo z koxami z LC wpadnę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________ będzie najszybszy wóz we wsi No proste bo kowiaczka padło nie jedzie to tak może być Sie pomyśli Jak już pracę mgr będę miał napisaną tip top i poprawiona jak trzeba to pomyślę
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Z tą magisterka żenisz sie jak w tatym roku z ryckimi kukurynami :polew: A to dopiero połowa naszej ekipy brakowało Piterexa, hansona, Janjazdy, łapawawa i Armisteada
Rekomendowane odpowiedzi