paput Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie
paput Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie dopiero teraz zalicytowałem
kamil1990_2006 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie ja mam 16-17 zlot czarodziei wiec nie mogę...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie dopiero teraz zalicytowałem no jak bys nie dał tego na forum, to by pewnie poszły za dobry pieniądz :gwizdanie: a teraz to będą brać[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 23:39_________________________________________________ za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie ja mam 16-17 zlot czarodziei wiec nie mogę... A co to takiego
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 a 22,23 nie odpowiada Wam? za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie ja mam 16-17 zlot czarodziei wiec nie mogę... coś Ty za czarodziej?
kamil1990_2006 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 zjazd mam... a ze wszyscy wykładowcy to czarodzieje to dla tego taka nazwa...[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 23:41_________________________________________________[quote name=Sebek () ] a 22,23 nie odpowiada Wam? za tą cenę biorę tylko kurrrrrrrrrfa niech aby ktoś z foruma weźmie to jajca wyrwę nie potrzebnie wrzucałes fotke Ty licytujesz, czy juz ktos tam wbił To kiedy w Puławach cos robimy za dwa tygodnie moge na 100% póki co, w ten week mozę w sobote bym dał rade bo wrcam z wawy dosć wcześnie ja mam 16-17 zlot czarodziei wiec nie mogę... coś Ty za czarodziej? Kamil potter....
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 paput a dzwoniłeś do kolesia i pytałeś ile cana minimalna? :gwizdanie: Bo obawiam się że nawet jak zalicytowałeś to nie kupisz Nie ma takich okazji I zrobiłeś największy błąd dając foto Było sie nie odzywać tylko pytać osób które nie potrzebują takich lamp np. Kowiego Mi spocik pasuje 30 Ale wpadnę lekko podpity i chyba mnie jakąś skodą podwiozą
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 paput a dzwoniłeś do kolesia i pytałeś ile cana minimalna? :gwizdanie: Bo obawiam się że nawet jak zalicytowałeś to nie kupisz Nie ma takich okazji I zrobiłeś największy błąd dając foto Było sie nie odzywać tylko pytać osób które nie potrzebują takich lamp np. Kowiego Mi spocik pasuje 30 Ale wpadnę lekko podpity i chyba mnie jakąś skodą podwiozą 30ego ale ja to max o 20 to juz bym wracał, do końca nie obiecuje że w ogóle bede tego dnia dysponował czasem Paput dałes ciała juz 3 licytuje
paput Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 jebie mnie to idę spać
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 paput a dzwoniłeś do kolesia i pytałeś ile cana minimalna? :gwizdanie: Bo obawiam się że nawet jak zalicytowałeś to nie kupisz Nie ma takich okazji I zrobiłeś największy błąd dając foto Było sie nie odzywać tylko pytać osób które nie potrzebują takich lamp np. Kowiego Mi spocik pasuje 30 Ale wpadnę lekko podpity i chyba mnie jakąś skodą podwiozą 30ego ale ja to max o 20 to juz bym wracał, do końca nie obiecuje że w ogóle bede tego dnia dysponował czasem Paput dałes ciała juz 3 licytuje 30 ja nie dam rady dalem 5 zł wiecej od paputa
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 [quote name=Sebek () ] paput a dzwoniłeś do kolesia i pytałeś ile cana minimalna? :gwizdanie: Bo obawiam się że nawet jak zalicytowałeś to nie kupisz Nie ma takich okazji I zrobiłeś największy błąd dając foto Było sie nie odzywać tylko pytać osób które nie potrzebują takich lamp np. Kowiego Mi spocik pasuje 30 Ale wpadnę lekko podpity i chyba mnie jakąś skodą podwiozą 30ego ale ja to max o 20 to juz bym wracał, do końca nie obiecuje że w ogóle bede tego dnia dysponował czasem Paput dałes ciała juz 3 licytuje 30 ja nie dam rady dalem 5 zł wiecej od paputa
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ciekawe dokąd będzie mnie przebijał
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 kurfa ja se jaja robię 30 to ja będę w okolicy ale pił tańcował a potem... :gwizdanie: Na spota nie będe miał czasu
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 kurfa ja se jaja robię 30 to ja będę w okolicy ale pił tańcował a potem... :gwizdanie: ... spał najebany
paput Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 już nie licytuję pier**li mnie to bo to sk***ysyństwo jest, miały pójść za 250 zł dwie sztuki jak gadałem z gościem a tu ktoś się wpierdala
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 już nie licytuję pier***i mnie to bo to sk***ysyństwo jest, miały pójść za 250 zł dwie sztuki jak gadałem z gościem a tu ktoś się wpierdala Było kupić poza aukcją i niech koleś wycofuje aukcję a tak dałeś du.py
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 kurfa ja se jaja robię 30 to ja będę w okolicy ale pił tańcował a potem... :gwizdanie: Na spota nie będe miał czasu a potem bedziesz leżał albo gadałz miescowymi drechami :polew: :polew:Noi znowu sie zaczyna A moze w którys piatek, bądź niedziele
Rekomendowane odpowiedzi