Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 już nie licytuję pier***i mnie to bo to sk***ysyństwo jest, miały pójść za 250 zł dwie sztuki jak gadałem z gościem a tu ktoś się wpierdala zluzuj trochę ja tu podpuchę robię a Ty to na serio bierzesz Noi znowu sie zaczyna A moze w którys piatek, bądź niedziele to podaj jakąs konkretna date
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 [quote name=Sebek () ] ... spał najebany Zazwyczaj piję tyle żeby potem mieć jakąś świadomość swoich czynów
paput Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 no i [quote name=Sebek () ] już nie licytuję pier***i mnie to bo to sk***ysyństwo jest, miały pójść za 250 zł dwie sztuki jak gadałem z gościem a tu ktoś się wpierdala zluzuj trochę ja tu podpuchę robię a Ty to na serio bierzesz no i na h*j teraz więcej będę musiał zapłacić
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 no i [quote name=Sebek () ] już nie licytuję pier***i mnie to bo to sk***ysyństwo jest, miały pójść za 250 zł dwie sztuki jak gadałem z gościem a tu ktoś się wpierdala zluzuj trochę ja tu podpuchę robię a Ty to na serio bierzesz no i na h*j teraz więcej będę musiał zapłacić jak to nie moje konto
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 a potem bedziesz leżał albo gadałz miescowymi drechami :polew: :polew: piertolę drechów wolę z kimś innym poleżeć i pogadać Nie opuszczę sali a do miejsca noclegowego będę wracał jak już drechy będą spać
paput Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 [quote name=Sebek () ] no i [quote name=Sebek () ] już nie licytuję pier***i mnie to bo to sk***ysyństwo jest, miały pójść za 250 zł dwie sztuki jak gadałem z gościem a tu ktoś się wpierdala zluzuj trochę ja tu podpuchę robię a Ty to na serio bierzesz no i na h*j teraz więcej będę musiał zapłacić jak to nie moje konto no i co to zmienia?
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 to zebys sie nie burzyl tak
kamil1990_2006 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 mi pasi zawsze tylko nie w poniedziałek, srode, piatek i co drugi weekend
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 paput nie licytuj teraz, jest 12 dni jeszcze jak bedziesz tak przebijał to za 600zł to bedzie stało, szkoda ze na tel sie nie dogadałeś z gosciem, h*jowo że z wałbrzycha bo jak w lubelskim to by przeszło bez problemu
kamil1990_2006 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 dobra ide spac nara
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 jebie mnie to nara ale się burzy... o takich rzeczach można sobie pogadać na gg ale nie na publicznym forum. Do siebie miej pretensje a nie do innych kurde paput opanuj się
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 to kiedy ten spot w końcu?
rafalekx Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 [quote name=Sebek () ] to kiedy ten spot w końcu? po świętach... ale nie wiem jakich Albo jak paput kupi lampy - też dobre swięto będzie
kamil1990_2006 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 [quote name=Sebek () ] to kiedy ten spot w końcu? seba a kiedy robimy spot w opolu pod meblowym??
Sebek (-_-) Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 [quote name=Sebek () ] to kiedy ten spot w końcu? po świętach... ale nie wiem jakich Albo jak paput kupi lampy - też dobre swięto będzie nie ma sprawy [quote name=Sebek () ] to kiedy ten spot w końcu? seba a kiedy robimy spot w opolu pod meblowym?? ja co drugi dzień tam jestem
kamil1990_2006 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nie wiedziałem masz jakies info o tych kartach paliwowych z orlenu??
paput Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 jak piszę gadałem z gościem że za 250 i to nie jest moja wina tylko sebka niby dla jaj sobie ustawił podbitkę, dzięki kolego, akurat to mnie wcale nie śmieszy. Teraz typ odpisał że nie sprzeda jednak poza licytacją bo ma ofertę,a od kogo?od sebka. Napisałem że chce brać na forum a tu ludzie takie rzeczy odpie*dalają, nie jest to w porządku.
rafalekx Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 jak piszę gadałem z gościem że za 250 i to nie jest moja wina tylko sebka niby dla jaj sobie ustawił podbitkę, dzięki kolego, akurat to mnie wcale nie śmieszy. Teraz typ odpisał że nie sprzeda jednak poza licytacją bo ma ofertę,a od kogo?od sebka. Napisałem że chce brać na forum a tu ludzie takie rzeczy odpie*dalają, nie jest to w porządku. kurfa paput Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Przecież Sebastian napisał że to nie on licytuje, tylko dla jaj napisał tu w tym temacie że to on Czytaj dokładnie a nie rzucasz się na chłopaka... To ktoś inny się z Tobą licytuje. Nikt z tego tematu na 100% Ci takiego świństwa nie robi to po pierwsze a po drugie, battalionowcy też raczej nie, jeśli już to ktoś kto zagląda na battalion i ma głęboko w tyłku to czy znalazłeś to jako pierwszy czy nie A może też być tak że licytuje ktoś kto nie jest związany z forum. A Ty się tu burzysz. Chlopie opanuj się bo zawału dostaniesz Jak gadałeś z gościem było mówić że bierzesz i niech wycofuje aukcje... Albo robi kup teraz i Ty łykasz. Life is brutal nie ma co się tyle zastanawiać nad czymś tylko brać i koniec, szczególnie z takimi okazjami. Raz stracisz raz zyskasz Szczególnie kupując coś do auta, nie ma co się tak zastanawiać tylko brać i już.
Kowi87 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 paput nie przebijaj typa, bo moze to automat jest i Cie przebija tylko w celu podbicia ceny a pózniej nagle sie wycofa :gwizdanie: teraz nic Ci nie zostało jak czekać i obserować jak chcesz za dobry pieniądz to łyknąć, bo narazie to duzo czasu zostało do końca wiec cena ma kiedy wzrastać jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi