trzeciaq Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hej, czy ktos kupowal badz wie cos o tych firmach ?? Chce u nich kupic turbo BRD 170ps, cena jest atrakcyjny, tylko czy idzie tez za tym jakosc ?? Prosze o opinie ludz doradzwo gdzie taka turbinke kupic i zalozyc ?
Emeryt52 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diesel Service firma mieści się w Zbuczynie prawdo podobnie są dobrzy ja kupiłem u nich nową turbinkę za 2tyś. do benzynki
Pancin Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja w TurboJulicie robiłem kiedyś regenerację 2 turbin. Jednej od TDI 90KM, a drugiej od ciężarówki DAF Wszystko śmigało ok, sprzęt do wyważania chłopaki też mieli niezły.
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie wiem czy mówimy o tej samej firmie z Siedlec.. ale ja brałem od TurboDS ( http://www.turbosprezarki-siedlce.pl/turbosprezarki-0-20-75-nowaturbinagarrettsprintervario29tdi.htm ) Brałem od nich turbo od AWX..używka- stan bdb+..cena jak na tamte czasy też atrakcyjna..gwara 3 miesięcy.. turbo śmigało , zero problemów
loco87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ojciec robil 2 turbiny w turbojulicie. Było ok uwinęl.i się w pare godzi bo pojechalismy tam z ojcem. Ceny przystepne i ogolnie turbojulita jest chwalona.
Rekomendowane odpowiedzi