loker23 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 witam wszystkich! moje pytanie dotyczy tylnich amortyzatorow a mianowicie jakiej firmy polecacie kupic i jakiego rodzaju?? teraz mam orginalne ale nie wiem czy one sa gazowe czy olejowe czy mieszane...jakie kupic?? olejowo gazowe?? jakie beda dobre?? z gory dzieki za odpowiedzi. POZDRAWIAM
sołtys85 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 sachs lub KYB Zależnie od portfela lepsze gazowo olejowe
Rako Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Kolego chcesz samochodem pojezdzić....to nieoszczędzaj..... Ja osobiście zakupiłem KYB gazówki i bardzo miło śmigam na nich. Pozdrowionka:)
loker23 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 a podczaas wymiany amorkow co jeszcze przydalo by sei wymienic razem z nimi?? [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:07_________________________________________________i pytanie jeszcze jedno.. kupic gazowe czy olejowe?? czy moze mieszane??
pawel1985 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a podczaas wymiany amorkow co jeszcze przydalo by sei wymienic razem z nimi?? [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:07_________________________________________________i pytanie jeszcze jedno.. kupic gazowe czy olejowe?? czy moze mieszane?? odboje i osłony , gazowo olejowe
kalik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Polecam Sachsa, przejechałem na nich około 40 tyś km i auto trzyma się świetnie drogi. Poza odbojami i osłonami proponuje sprawdzić stan tulei metalowo - gumowych tylnej belki.
loker23 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 a firma kraft?? jak si sprawuje?? podobno maja dobre zamienniki i bardzo trwale.. ma ktos o nich sprawdzone zdanie??
spawacz5 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja polecam Bilsteiny http://moto.allegro.pl/item901697537_amortyzatory_bilstein_tyl_audi_a4_b5.html Jak masz jakies znajomosci to za jakies 360zl w sklepie motoryzacyjnym zaplacisz...
burus2 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ja mam u siebie krafty bo cierpiałem na brak kasy, jak narazie bez zastrzeżeń ale sie nie wypowiem bo zrobiłem dopiero 3 tysie czas pokaże co i jak a osłony możesz założyć ze starych amorów ja kupiłem nowe a i tak założyłem stare bo lepiej pasowały a nowe jakieś dziwne były za długie i w ogule inne ja drugi raz odbojów i osłon bym nie kupił brałem na allegro od gościa inter_moto plus taki ze rano zapłaciłem a na drugi dzień o 14 paczka pod drzwiami
loker23 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 ale oslony mam juz rozwalone wiec musze tak czy siak kupic je.. chyba tez tego krafta kupie.. slyszalem ze dobra firma i sobie go chwala no i tansze sporo...dzieki za opinie. no i maja 2 lata gwarancji bez limitu kilometrow wiec podejrzewam ze mi starcza...
Rekomendowane odpowiedzi