pwrlax Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Osobiście nie miałem takiej furki ale kiedyś oglądałem renie w komisie. Trzeszczało wszystko co tylko mogło, nawet na siedzeniu nie można się było poprawić bo jeden trzask był. Odnośnie awaryjności o której tak dużo słychać to wszystko prawda. Mój szef ma taką od nowości i już kilkanaście razy był w serwisie łącznie z tym, że miał maglownicę wymienianą. Tytuł: Królowej serwisu pasuje do laguny jak nic.
sołtys85 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ostatni rekor jaki słyszałem od zapoznanego chłopaka, z którym pracowałem kupił alfę 147 na wypasie za 24 tyś PLN i jak to na początku włożył kasę na świeczki oczywiście TWIN SPARK + rozrząd i płyny no i uczyniło z nabiciem klimy 5 000zł. Rusza rankiem do roboty i cofa na osiedlu przez spiącego policjanta i przód podkoczył ściągajac cały zderzak, który rozleciał sie w drobny mak przy -25 a odszczypy rozwaliły obie chodnice Z zapytaniem ile już nia przejechałeś odpowiedział 700km. A ma jeszcze do zrobienia sonde lambda i check się swieci czasem bo coś ze wspomaganiem. Strasznei żałuje, że sprzedał starą poczciwą BMW E36, z którą nic sie nie działo. Ciekawe ile bedzie go kosztowało przejechanie 1 km?
tomash77 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Gdzieś widziałem taki żart-ogłoszenie: "Sprzedam Alfę Romeo, przebieg 0 km, serwisowana w ASO" :> Aż trudne do uwierzenia, że są to tak niedopracowane auta.
marewel Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Nie będę tu opisywał idiotycznych patentów Alfy 156,ale wykładzina bagażnika przykręcona jest na 4 śruby wystające na zewnątrz,jakies 2h zajelo mi ich odkręcenie.Jest jeszcze tego sporo ale zal opisywac. Co co Lagi2 to te 120km jeździ gorzej niż AFN z 96r.
aju Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 alfy kocham więc nie powiem o nich nic złego, mogą stać 6dni na 7 w serwisie i tak je lubię Co co Lagi2 to te 120km jeździ gorzej niż AFN z 96r. nie wiem jeszcze nie jechałem :>
Nowak_zg Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 alfy kocham więc nie powiem o nich nic złego, mogą stać 6dni na 7 w serwisie i tak je lubię to sie zatrudnij w serwisie alfy :gwizdanie:
Peres Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 A ja sie wypowiem tak kolega ma ową lagune, owy rocznik, owy silnik i 6 skrzynie, jak na razie karta do odpalania mu sie wysrała beknoł kilka stowek, i jeździ dalej. Miesięcznie robi 1000-2000 km. Ogólnie wole B5 po 2 lifcie, z AFN-em lub AJM-em, laguna jest b. ładna i ma dosyć mało spotykany wypas, mimo to jakieś 90% A4klubowej społeczności woli audi i niech tak zostanie.
michu93 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 p.s. jakby ktoś znał jakieś kawały o lagunie albo jakąś stronkę z dowcipami o nich to neich mi przyśle na PW EOT
Nowak_zg Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 robiłem na sulechowskiej naprawde robiles w autopolu ?
aju Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 miałem wtyka na egzaminerze i tam połapywałem tematy (w sensie prywata)
Gość czesiu-84 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Koledzy, odradzam zakupu Laguny II, a szczególnie dci. Jeśli się jednak ktoś zdecyduje, to polecam assistance złoty pakiet w HDI. Też miałem to auto i spałem w wielu hotelach na koszt HDI. Pozdrawiam.
aju Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 spałem w wielu hotelach na koszt HDI. no widzisz, jakieś plusy jednak są :gwizdanie:
marewel Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeśli się jednak ktoś zdecyduje, to polecam assistance złoty pakiet w HDI. \ Przypuszczalnie na lagune beda zwyzki.
adrianus Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Olsztyn, dzis rano godz 7.30 meeega korek na wylotowce z najwiekszej sypialni miasta, bo co sie stalo? laguna kombi 1,9dci na awaryjnych zablokowala prawy pas. tyle w temacie mimo to uwielbiam renowki,a r19 1,8 16V to moja pierwsza milosc!!
sołtys85 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeśli się jednak ktoś zdecyduje, to polecam assistance złoty pakiet w HDI. \ Przypuszczalnie na lagune beda zwyzki. Albo namiot z tropikiem w pakiecie gold gratis
tomash77 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Takie oto cytaty z forum Renault: - "Odsprzedam kartę miesięczną na autobus. Samochód naprawili wcześniej niż oczekiwałem" - "poszukuję do wynajęcia przyczepy około 9m sześciennych gdyż jade nad morze na wakacje i muszę wziąć kilka drobnych części w razie awarii" - "Scenic. Zostawiłem portfel w jednym ze schowków, jest szansa, że się gdzieś odnajdzie?" - "Gdańszczanin z Siedlec poszukuje pracy jako szkutnik. Mam doświadczenie w naprawie Renault Espace" - 3.0 DCI forum: "Stuknęło mi właśnie 200 000km!" [zablokowany] - "Człowiek w salonie powiedział mi że gdy włącze radio to stracę gwarancję na elektrykę – Co robić?"
Rekomendowane odpowiedzi