Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 a wsiadam na wózek i jadę szukać, weekend hehe jadę poler orać Mowisz a jaki masz wozek taki ztesko czy Łełala
Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 z makłłło Uff do ok bo juz myslalem ze Peter end Pafel
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 z makłłło Uff do ok bo juz myslalem ze Peter end Pafel nic z tych rzeczy
SebaOp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 chłopaki robimy jakiegoś spot w piątek??
Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 chłopaki robimy jakiegoś spot w piątek?? Elo-Moralez Wiesz fajnie lecz liap ni dam rady robie fure chlopakowi z Kedziezyna
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 chłopaki robimy jakiegoś spot w piątek?? Elo-Moralez Wiesz fajnie lecz liap ni dam rady robie fure chlopakowi z Kedziezyna no tak trzymać
SebaOp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 to może wpadne popołudniu jak coś do ciebie w piątek?? jak nie będzie spota
Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 chłopaki robimy jakiegoś spot w piątek?? Elo-Moralez Wiesz fajnie lecz liap ni dam rady robie fure chlopakowi z Kedziezyna no tak trzymać ZARTOWALEM !!!!!!!!! :blowup:
SebaOp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 z czym?? że robisz auto? czy mnie zapraszasz )))))
Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 to może wpadne popołudniu jak coś do ciebie w piątek?? jak nie będzie spota wpadaj bede siam :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
majkel1993 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Roland a jak tam ramki wokół szyb?założone:decayed:
SebaOp Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 to może wpadne popołudniu jak coś do ciebie w piątek?? jak nie będzie spota wpadaj bede siam :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: to jakaś propozycja
Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 to może wpadne popołudniu jak coś do ciebie w piątek?? jak nie będzie spota wpadaj bede siam :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: to jakaś propozycja Tak przyjedz pozmywac !!! ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- Roland a jak tam ramki wokół szyb?założone:decayed: chcialem zakladac ale nie chcesz przyjechac mi pomoc ŁOsiu A wogole rami sa mega lecz jawor mi wyslal bez uszczelek i nie wiem jak zamontowac je w dzwiach :facepalm::facepalm::facepalm:
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 chłopaki robimy jakiegoś spot w piątek?? Elo-Moralez Wiesz fajnie lecz liap ni dam rady robie fure chlopakowi z Kedziezyna no tak trzymać ZARTOWALEM !!!!!!!!! :blowup: o ty
majkel1993 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 aha no po 9 maja jak chcesz to przyjadę
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 aha no po 9 maja jak chcesz to przyjadę ja też mogę wpaść pomogę wam co zawszę to jedna reka wiecej :polew:
Frimuś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 popłakałam sie takie harcerzyki z was !!! KUR>>>A nie mam uszczelek do tych chromow a juz sam bym to wymienil w czwartek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za co mnie tak kara los
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 popłakałam sie takie harcerzyki z was !!! KUR>>>A nie mam uszczelek do tych chromow a juz sam bym to wymienil w czwartek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za co mnie tak kara los harcerzyki to my panie kapitanie to niech ci to przyśle dzwoń i opierdol go
Rekomendowane odpowiedzi