Daduś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dokładnie koledzy mona i bez modów ale robie własnie maglownice a mody robie przy okazji bo i tak auto jest uziemione
Frimuś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A dzisiaj albo jutro? dzis d*pa zbita a jutro hmmm no moze moze ale wolal bym w tygodni oprucz jutra. spiszemy sie a co wybywasz? ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Dokładnie koledzy mona i bez modów ale robie własnie maglownice a mody robie przy okazji bo i tak auto jest uziemione opowiadaj co tam rzerabiasz a magiel wylał?
Daduś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A dzisiaj albo jutro? dzis d*pa zbita a jutro hmmm no moze moze ale wolal bym w tygodni oprucz jutra. spiszemy sie a co wybywasz? ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Dokładnie koledzy mona i bez modów ale robie własnie maglownice a mody robie przy okazji bo i tak auto jest uziemione opowiadaj co tam rzerabiasz a magiel wylał? tak magiel wylał , zamowiłem uszczelniacze i bede próbował samemu zakładać jak narazie to tak skromnie bo zmieniam lampy tył na polift , kierownice poliftową , lampke podsufitki z lifta i lampki w drzwiach czerwone i białe.
Frimuś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A dzisiaj albo jutro? dzis d*pa zbita a jutro hmmm no moze moze ale wolal bym w tygodni oprucz jutra. spiszemy sie a co wybywasz? ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Dokładnie koledzy mona i bez modów ale robie własnie maglownice a mody robie przy okazji bo i tak auto jest uziemione opowiadaj co tam rzerabiasz a magiel wylał? tak magiel wylał , zamowiłem uszczelniacze i bede próbował samemu zakładać jak narazie to tak skromnie bo zmieniam lampy tył na polift , kierownice poliftową , lampke podsufitki z lifta i lampki w drzwiach czerwone i białe. To powodzenia z maglem z a modami fajnie i pomalutku.
Daduś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A dzisiaj albo jutro? dzis d*pa zbita a jutro hmmm no moze moze ale wolal bym w tygodni oprucz jutra. spiszemy sie a co wybywasz? ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Dokładnie koledzy mona i bez modów ale robie własnie maglownice a mody robie przy okazji bo i tak auto jest uziemione opowiadaj co tam rzerabiasz a magiel wylał? tak magiel wylał , zamowiłem uszczelniacze i bede próbował samemu zakładać jak narazie to tak skromnie bo zmieniam lampy tył na polift , kierownice poliftową , lampke podsufitki z lifta i lampki w drzwiach czerwone i białe. To powodzenia z maglem z a modami fajnie i pomalutku. nie dziekuje Frimuś mam nadzieje, że bedziemy mogli razem spotkać sie na spocie
danek* Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Też był bym chętny na jakiegoś spota, poznać was
Klaudek1993 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Będę mieć dwie audiczki ---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- A jestem z Okolic krapkowic . ale bywam czesto w Opolu . praktycznie co weekend, a pod kedzięrzynem pracuje ;]
danek* Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 a ja do krapkowic mam 10 km:decayed:
danek* Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja ten tydzień mam wolny, jedynie muszę wyciągnąć lagi z 80 i dać do przerobienia
Daduś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja mysle ze pod koniec tygodnia skoncze skladac swoja audiczke:wink:
Frimuś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 To może piątek lub sobota ? jestem za Panowi
Daduś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 jak bede miał jak to jak naj bardziej
Frimuś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 no zobaczymy jak sie temat rozwinie i obym sie zdziwił
Rekomendowane odpowiedzi