Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M@rcus namierzony dziś na Płochocińskiej, (Warszawa-Nieporęt) Pozdrawiam :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Specu, a krzyczałeś coś na CB? Bo wydaje mi się, że to Ty pytałeś mnie o drogę na Nieporęt, ale się nie przedstawiłeś (lub nie doleciało).

Pozdrawiam serdecznie :hi:

Opublikowano

Specu, a krzyczałeś coś na CB? Bo wydaje mi się, że to Ty pytałeś mnie o drogę na Nieporęt, ale się nie przedstawiłeś (lub nie doleciało).

Pozdrawiam serdecznie :hi:

Przedstawiłem się :) tylko dalej nie zrobiłem tego radia :no:

Opublikowano

kolega z Tomaszowa Lub. czerowne B6 Avant widziany w Przeworsku. Pewnie gonił do Rzeszowa ..

Opublikowano

Pozdrowienia dla beżowego B6 (WA ...) widzianego dziś po 8 rano na wysokości szpitala na Szaserów. Jechałem z przeciwka w szarej B6-tce.

Opublikowano

Pozdrowienia dla beżowego B6 (WA ...) widzianego dziś po 8 rano na wysokości szpitala na Szaserów. Jechałem z przeciwka w szarej B6-tce.

pozdrawiam - przyznam że nie zauważyłem :cool1:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Krwistoczerwonej B5 zaparkowanej na Inflanckiej nosem w strone Basenu

Wlepka klubowa na klapie + numerki WM 75XX9

Opublikowano

Pozdro dla kierownika Granatowej b6 avant o numerach ELW 38.... widzianej dzis ok 14 w Łodzi przy ul. Rewolucji.. :hi: :hi: :hi:

(naklejka klubowa na klapie)

Opublikowano
Pozdrowienia dla Krwistoczerwonej B5 zaparkowanej na Inflanckiej nosem w strone Basenu

Dzięki Moro99 tak to ja, ostatnio tam często bywam :naughty: , a Ty tam niedaleko chyba mieszkasz?

Opublikowano

Dzięki Moro99 tak to ja, ostatnio tam często bywam :naughty: , a Ty tam niedaleko chyba mieszkasz?

Tak - dokladnie naprzeciw Basenow

Opublikowano

na Targowej, około 15 kolega Vini, jeszcze raz pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dzisiaj koło godzinki 17 miejscowość Bliżyn nr TST xxxx Czarny sedanik b5 (klubowa) IC na widoku:D pewnie jakiś AWX ;p Mignołem światełkami. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dzisiaj koło godzinki 17 miejscowość Bliżyn nr TST xxxx Czarny sedanik b5 (klubowa) IC na widoku:D pewnie jakiś AWX ;p Mignołem światełkami. Pozdrawiam :hi:

No pamietam cie przed przejazdem mi mrugnoles , serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na spocie :good:

Opublikowano

Nosb czy ok 10.30 nie leciałeś przez bezkolizyjną krzyżówkę, niedaleko galerii w Kielcach :cool1:

Opublikowano

Trąbiłem do kolegi w czarnym B7 z ramkami klubowymi Warszawa-Ursus ul.Chełmońskiego ....

Opublikowano

Pozdrawiam kierowcę czarnej B5 (rej. zaczynająca się od <b><i>WI 6...</b></i>), widzianego dzisiaj na <b>Ryżowej</b> w Warszawie. To ja siedziałem w tej siwej B6 z numerami CB.....

Zadbana ta Twoja be-piątka :good:

Opublikowano

Pozdrawiam kierowcę czarnej B5 (rej. zaczynająca się od <b><i>WI 6...</b></i>), widzianego dzisiaj na <b>Ryżowej</b> w Warszawie. To ja siedziałem w tej siwej B6 z numerami CB.....

Zadbana ta Twoja be-piątka :good:

B6 ... ale foux pas. Musiałem uważać żeby z wrażenia nie skosić przechodniów :naughty:

Moja niestety cały czas niedoinwestowa ... musimy się kiedyś na browar umówić :good:

Opublikowano

Mam nadzieję, że to że stałeś przy warsztacie to tylko przypadek :wink4:

Opublikowano

Mam nadzieję, że to że stałeś przy warsztacie to tylko przypadek :wink4:

A to ty mnie dziś wpuściłeś :hi: tak się przyglądałem ale znaczków nie widziałem więc nie machałem.

Mój junior postanowił olać ten warsztat :polew: - dosłownie. :naughty:

Opublikowano

A to ty mnie dziś wpuściłeś

Tak, ja. :rolleyes:

tak się przyglądałem ale znaczków nie widziałem więc nie machałem.

Dopiero od paru miesięcy w klubie, więc nie mam jeszcze naklejek, ramki z kolei sam sobie robiłem na zamówienie i szkoda mi zamieniać na klubowe... :gwizdanie:

Mój junior postanowił olać ten warsztat

Trzeba wierzyć w dziecięcą intuicję :>