Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro dla kierownika A4 kombi LC**** tak samo czerwonej jak moja :evil: na trasie siekierkowskiej dzis koło 20.

:hi: Dzięki! Pamiętam kolegę z tablicami WWL chyba.

:good:śliczna furka i kolorek :thumbup:

Tabliczki WH :tongue4:

Fakt już przypomniałem sobie :embarrassed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika granatowego A4 B5 sedan z rejestracją KOL 91xx widzianego w ostatnią sobotę ok godz 12ej w Olkuszu na skrzyżowaniu przy wyjeździe na Katowice.

Opublikowano

Pozdrowienia dla niebieskiego B5 AVANT na poznańskich blachach lecącego w dniu 05.09.2009 drogą A2 w kierunku Konina tuż za bramkami w Poznaniu około 14:00 - 15:00

Opublikowano

Pozdrowienia dla Malina dwukrotnie widzialem Ciebie w okolicy Batorego...

Opublikowano

a ja dziś widziałem na parkingu w katowicach pod SCC srebrną B6 z dość niekonwencjonalnym przodem :)

cf7f807ed5dde6ef.jpg

czarno od grilla do gilla i chrom na metry :gwizdanie: ramki klubowe :wink4:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy Kombiaczka DBLA... z klubowymi ramkami na a4 przed wrocławiem widzianego dziś przed 7rano .

Migałem długimi, awaryjnymi i zero reakcji :)

Opublikowano

a ja dziś widziałem na parkingu w katowicach pod SCC srebrną B6 z dość niekonwencjonalnym przodem :)

cf7f807ed5dde6ef.jpg

czarno od grilla do gilla i chrom na metry :gwizdanie: ramki klubowe :wink4:

ja bym mu dał kropka za coś takiego :decayed:

Opublikowano

Siemian widziany w Jastrzębiu - Szerokiej na drodze do Żor o 12:30. :cool1:

Opublikowano

.i.KALI.i. chyba dzisiaj widziany w na odcinku miedzy ozarowem a babicami. Migalem swiatlami karetki ale chyba sie nie zorientowal :tongue4:

a dzieki dzieki i tez pozdrawiam. Ale szczerze mówiąc nie zajarzyłem że mi wogóle ktoś mruga. Rano było więc musisz mi wybaczyć :P

Codziennie jeżdże tamtędy do pracy i niby zadupie a juz 2-ga osoba mnie tam wyczaiła a w centrum ani razu nikt... :P

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiego avanta na niemieckich blachach, zaczynających się na WM... :hi: widzianego dzisiaj po dwunastej w Krakowie, w okolicach ul. Okulickiego. Na klapie naklejka klubowa była. :cool1:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika granatowego A4 B5 sedan z rejestracją KOL 91xx widzianego w ostatnią sobotę ok godz 12ej w Olkuszu na skrzyżowaniu przy wyjeździe na Katowice.

Jechalem tamtedy ale rejestracja KOL 19xx.. CB bylo? :mysli:

Opublikowano
Jechalem tamtedy ale rejestracja KOL 19xx.. CB bylo?

Końcówka rej to WS. CB nie zauważyłem bo bym zagadał do Ciebie. Stałem na światłach za Tobą białym Sprinterem, potem skręciłeś w prawo.

Opublikowano

To nie ja ; ) :gwizdanie:

Opublikowano

Pozdro dla Bialego (wyczytałem z ramki) - parking Centrum Fort Piontek godz. 14.00 (W-wa, Modlińska).

Mój Szarak stał z tyłu :>

Opublikowano

powstancow slaskich, b5 WX. :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Madasa, z którym spotkałem się dziś w Luboniu. Spotkanie było otyle nietypowe, że byliśmy na nie umówieni w sprawie pewnej farby przez osoby trzecie. Nie znalismy się przedtem osobiście. No i wyszło spontaniczne spotkanie A4 z A6, no i my dogadaliśmy sie kto jest kto :hi:

Opublikowano

Dzisiaj koło politechniki Wrocławskiej fili w Wałbrzychu mijałem się na skrzyżowaniu z użytkownikiem carlos666 i jego odblaskowym audi :> kierowca napewno mnie zauważyl i zmierzył :tongue4: pozdrawiam :hi:

Opublikowano

rano 9.35 rondo Lwowska Pobitno Audi B5 grafitowe klubowicz RZE ....

chyba .... :> Grzes1150

Opublikowano

Pozdrawiam kierowników 2 B5-tek sedanów, jadących jeden za drugim dziś ok godz 18-19 obwodnicą trójmiejską w stronę Gdyni. Pierwsza granatowa, druga też jakaś ciemna, 1.9 Tdi. Kierownik drugiego wyskoczył za mną i jechaliśmy chwilę razem. Niestety nie widziałem blach ale może ktoś z klubu ? :)

Opublikowano

Pozdro dla gościa, który dzisiaj prawie się rozwalił na zakręcie północnej i warszawskiej w Jastrzębiu Zdroju wyprzedzając mnie czarnym sedanem B5 z oznaczeniami 1.8T ... :decayed: Chyba na tablicach SWD. To ktoś stąd? :chytry: