Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jechalem za , mrygalem dlugimi ale kierownik mnie olal ... :confused4:

jak cała reszta :decayed:

albo ci..a i nie patrzy w lusterko wsteczne ... :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Music widziany wczoraj ok. 13.30 Kalisz , Majkowska przy Tesco , długie były i łapa była :decayed:

Opublikowano

dzisiaj Wal Miedzeszyński g.18.30 w strone Warszawy

czarne (albo brudny granat) B7 Avant na dużej feldze, chyba 3.0 TDI, blachy WT XXXX [ramki klubowe]

Chyba bogi...

Opublikowano

szary RS4, blachy WK XXXXX, dziś na Kasprzaka ok 14, ale bez klubowych oznaczeń, ciekawe kto?

jeśli dobrze kojarzę to widziałem go na nocnych wyścigach :gwizdanie:
Opublikowano

a ja jechalem za nim ostatnio sobieskiego :)[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 15:53_________________________________________________ej, a to nie jest moze e-sa zrobiona na rs4 adama? (2 fast for U)?

Opublikowano

szary RS4, blachy WK XXXXX, dziś na Kasprzaka ok 14, ale bez klubowych oznaczeń, ciekawe kto?

tez go kiedyś widziałem na wisłostradzie , gratulowałem przez CB auta :good:

Opublikowano

ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dzis o 21.30, kfc na pulawskiej, silna grupa z piaseczna, zielonym sedanem w dieslu

nawet chcialem podejsc i zagadac ale jakos tak wstydliwy jestem :wink4:

Opublikowano

ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo

A ty pewnie zapitalałeś lewym pasem 30 km/h , i byłeś strasznie zdziwiony jego reakcja ?

Opublikowano

Zeszły tydzień, Jurata, WZW, kombi B6 - w oczy rzuciła się rejestracja WOS XXXXX, naklejka klubowa na klapie i czarniutkie felgi MOMO.

Musi byc ktos stad :)

Opublikowano

dzis o 21.30, kfc na pulawskiej, silna grupa z piaseczna, zielonym sedanem w dieslu

nawet chcialem podejsc i zagadac ale jakos tak wstydliwy jestem :wink4:

jakieś znaki szczególne ????

Opublikowano

biala bluza (chyba bmw sauber jednego z kolegow) + 2 kolegow i kolezanka:)

to Ty Moskal byles?:)

ja czarny avant z jablkiem na klapie:)[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 09:08_________________________________________________a nie... widze ze masz adr-a a nie klekota...

chyba ze ja zle spojrzalem na wydech

Opublikowano

Nie , to napewno nie ja byłem

ja czarny avant z jablkiem na klapie

jabłko firmy "apple" ???? bede Cie wypatrywał na mieście :kox: :kox:

ja nie mam wydechu bo sie urwał :)

Opublikowano

A ty pewnie zapitalałeś lewym pasem 30 km/h , i byłeś strasznie zdziwiony jego reakcja ?

Akurat wjezdzalem na rondo na ktorym nikogo nie bylo NIKOGO byl 1 pas bo remont. nie moja wina ze "kolega" wpadl na rondo z predkoscia ponad "50". fakt ze ma 3x tyle mocy co ja nie upowaznia do bycia burakiem

Opublikowano

Nie , to napewno nie ja byłem

ja czarny avant z jablkiem na klapie

jabłko firmy "apple" ???? bede Cie wypatrywał na mieście :kox: :kox:

ja nie mam wydechu bo sie urwał :)

tak jest, jablko firmy apple

to chyba byl ktos z klubu, uslyszalem cos w rodzaju "to Taktuś?" - ale przygluchy jestem wiec moglem sie mylic :)[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 09:59_________________________________________________

Akurat wjezdzalem na rondo na ktorym nikogo nie bylo NIKOGO byl 1 pas bo remont. nie moja wina ze "kolega" wpadl na rondo z predkoscia ponad "50". fakt ze ma 3x tyle mocy co ja nie upowaznia do bycia burakiem

bardzo nieladna akcja :thumbdown:

Opublikowano

Zeszły tydzień, Jurata, WZW, kombi B6 - w oczy rzuciła się rejestracja WOS XXXXX, naklejka klubowa na klapie i czarniutkie felgi MOMO.

Potwierdzam :> :> byłem na Juracie :decayed: po profilu zobaczycie między jakimi miastami kursuję :hi: Pozdrawiam kolegę który mnie "wylukał" :kox::hi:

Opublikowano

Potwierdzam :> :> byłem na Juracie :decayed: po profilu zobaczycie między jakimi miastami kursuję :hi: Pozdrawiam kolegę który mnie "wylukał" :kox::hi:

Nie wpadlem na to, zeby fotke zrobic i wrzucic tutaj w charakterze WANTED, ale widze, ze i tak sie udalo :) Pozdrawiam kolege :hi:

PS Ja narazie incognito jezdze, ale jak ktos zobaczy granatowe B5 z cienkim srebrnym paskiem na burtach to pewnikiem ja :kox: