Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] CHIP- grupowy w mazowieckim. U słynnego Mistrza Rogala.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masters Tuning - firma Marka Staszewskiego. Jeden z prekursorów chiptuningu w Polsce. Bardzo dobry, ale też drogi tuner. Robiłem u niego poprzedni samochód.

Opublikowano

Właśnie jestem po telefonie - zawołał 1500 zł. Faktycznie drożej niż tu opisywany Mistrz Rogal no, ale może wart swojej ceny. Zastanowię się jeszcze...

Dzięki za info i pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Właśnie jestem po telefonie - zawołał 1500 zł. Faktycznie drożej niż tu opisywany Mistrz Rogal no, ale może wart swojej ceny. Zastanowię się jeszcze...

Dzięki za info i pozdrawiam :hi:

Zadzwoń do Rogala może cię jeszcze wciśnie na listę....kto pyta nie błądzi :gwizdanie: albo znajdź kogoś kto zrezygnował a jest na liście, napewno się ktoś znajdzie a sztuka jest sztuka

Opublikowano

Mnie też juz można wykreślić z listy :wink4:

147,6 i 314,8 :evil:

Dzięki Witek jeszcze raz :notworthy:

Opublikowano

NYNA... a co ty tam miałeś? bo chyba nie stock...

Opublikowano

216 i wycięty kat :evil:

Pompa 11 robi robotę :wink4:

Opublikowano

Ładny bonus w serii...może i mi się trafi :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

wynik :good:

i gratis :cool1: dość ciekawy.

Opublikowano

wynik :good:

i gratis :cool1: dość ciekawy.

sliczny wynik , kurcze az mam normalnie stracha jechac na ta hamownie do Witka bo cos czuje ze bedzie tylko obciach z ta moja "seria" :mysli::wink4::)

Opublikowano
  • Autor

przestań się mazać :polew:

dobrze będzie :>

też tak miałem, najbardziej się obawiałem kwalifikacji do robienia programu, bo byłbym chyba wkurzony jak by się okazało że coś jest nie tak i nie może zrobić wirusa.

a Ty kiedy sie wybierasz?

Opublikowano

poniedzialek :)[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 17:09_________________________________________________

też tak miałem, najbardziej się obawiałem kwalifikacji do robienia programu, bo byłbym chyba wkurzony jak by się okazało że coś jest nie tak i nie może zrobić wirusa.

no co sie smiejesz te AVFy i AWXy taki target robia :blink: , srednio maja po 10% giftu ma maja a maja juz troche przejechane , a moja bidula ledwo pierdniete 60 tys a ostatnim razem u Witka serii nie chciala wypluc ;(

Opublikowano

;> też się zastanawiałem co w serii jest ale jak widać dobry bonus był ;))

Opublikowano

;> też się zastanawiałem co w serii jest ale jak widać dobry bonus był ;))

w zyciu jestem ogromnym optymista ale jesli chodzi o ten motor to az tak dobrze tego nie widze :wink4:.Podziele sie rezultatami w po poniedzialku

Opublikowano

ostatecznie Pawle mogę się z Tobą zamienić 1:1 jak już tak chcesz... :gwizdanie:

Opublikowano
a moja bidula ledwo pierdniete 60 tys a ostatnim razem u Witka serii nie chciala wypluc

Nie jestes sam :wallbash:

Opublikowano

ostatecznie Pawle mogę się z Tobą zamienić 1:1 jak już tak chcesz... :gwizdanie:

OK, ale quattro zabieram ze soba :wink4:

Opublikowano

Panowie spoko ..... bonus o niczym nie świadczy - ważna jest kondycja motorowni :hi:

Opublikowano

no i niestety moje obawy sie potwierdzily , hamownia wyplula ledwo 163km i niuton tez ponizej serii.PD juz ledwo zipia i do wymiany :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no i niestety moje obawy sie potwierdzily , hamownia wyplula ledwo 163km i niuton tez ponizej serii.PD juz ledwo zipia i do wymiany :wallbash:

siemanko.

No i wykrakałeś...

szkoda że nie udało sie nic wyrezać :kwasny:

teraz tylko szybka reanimacja, i drugie podejscie. Mam nadzieję że sie nei zraziłes??