Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwester, wielkie dzieki za opisy do podlaczenia FIS-a :)

Dzis porobilem kostki do airbagu nowej kierownicy :decayed: i bledu juz nie ma i klakson jest wiec dziala !

Co do licznika, rowniez wszystko sie udalo, temp otoczenia pociagnelem od razu tak jak pisales z climatronika, juz nie bawilem sie oryginalnym czujnikiem. Spalanie i temp. oleju rowniez podlaczona :good:

Tylko jest male ale... jak kupilem licznik to sprawdziem czy dziala FIS, i wszystko bylo ok, dzis wsadzalem od razu alu, kolka i podlaczam i kutwa FIS nie dziala, chodzi o tasme ktora laczy z plyta. Jak przycisne to dziala, jak puszcze to znowu linie.. I z tego co doczytalem to tylko wymiana tasmy ? Tasma klejona na goraco. Co myslicie o tym ? Ogarnial ktos to sam ? Boje sie troche dawac komus w miescie do zrobienia bo nie mam typowo dobrego majstra od tego. A wysylac ? Na forum kiedys mi sie obilo ze ktos to robil.. aj.. :disgust: i teraz ani licznika ani kierownicy, wszystko rozbebeszone w garazu stoii.. :confused4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 240,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja muszę powiedzieć że jak ostatni byłem po konsolę u karolsterka to powiedział że jeszcze się zastanowi, wiec jest nadziej na mocną ekipę :cool1:

uwierzcie mi, że jesteście jeszcze nie świadomi tego jak będzie megazajebiście :kox:

Opublikowano

Ja muszę powiedzieć że jak ostatni byłem po konsolę u karolsterka to powiedział że jeszcze się zastanowi, wiec jest nadziej na mocną ekipę :cool1:

uwierzcie mi, że jesteście jeszcze nie świadomi tego jak będzie megazajebiście :kox:

filip nie zachwalaj tak.

bo jeszcze ktos pojedzie i powie ze było do d*py i bedzie chciał zwrot kasy :polew:

Opublikowano

wygadałeś :tongue4::bag: to są dopiero plany :tongue4:

Opublikowano

Ty tam nie podskakuj :polew:

Nie masz na chwilę obecną żadnej wymówki i nie próbuj jej mieć :naughty: i bez żadnych tekstów proszę np. w stylu "daleko i drogi dojazd" , bo widziałem, że zainteresowanie Waszymi częściami do B5 w dziale "sprzedam części" jest ogromne i będziecie mieli z tego duże zyski :naughty:

wpisać Cię na listę ? zawsze to większa motywacja :kox:

Opublikowano

Ty tam nie podskakuj :polew:

Nie masz na chwilę obecną żadnej wymówki i nie próbuj jej mieć :naughty: i bez żadnych tekstów proszę np. w stylu "daleko i drogi dojazd" , bo widziałem, że zainteresowanie Waszymi częściami do B5 w dziale "sprzedam części" jest ogromne i będziecie mieli z tego duże zyski :naughty:

wpisać Cię na listę ? zawsze to większa motywacja :kox:

nagoń jeszcze klientów trochę --->będziemy konkretniej rozmawiać :decayed:

Opublikowano

w 80 % :)

No to zapowiadają się mocne trunki skoro 80%. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

joker, chyba okoniach :naughty:

w BAU 5,79 ON , w Wawie na Shellu Shell V-Power Diesel 6,25 PLN :blink:

przyznaj się, że siedząc tam w Norwegii grzeje Cię czy paliwo zdrożeje czy nie :tongue4:

hehe u mnie paliwo w okolicach 7 zł.. najlepsze jest to że rzadko na ktorej stacji mozna znaleźć PB98, zazwyczaj tylko 95, ale pewnie te ich 95 lepsze niż nasze v powery :naughty:
Opublikowano

No to i Ty Sylwiasty wyruszaj, skoro trunki widze odpowiadają :P

Opublikowano

No to i Ty Sylwiasty wyruszaj, skoro trunki widze odpowiadają :P

Niestety nie w tym roku. Muszę pracę magisterską ogarnąć. :confused4:

Opublikowano

Weekend odpoczynku dobrze by właśnie zrobił :)

Opublikowano

ja tak na prawdę czekam , az ropa podrożeje, to mnei bardziej zmotywuje do wyjazdu :polew::decayed:

Opublikowano

co tam Pany w polityce i nie tylko :naughty:

Opublikowano

Ktos będzie? :cool1:

419503_366136583412375_100000481098456_1434006_1829850493_n_1.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ktos będzie? :cool1:

419503_366136583412375_100000481098456_1434006_1829850493_n_1.jpg

i jak tam udał się protest?
Opublikowano

Coś tu się cicho zrobiło :P a może jakiś spocik delikatny?

Opublikowano

No właśnie tak jakoś niemo tutaj ostatnio :gwizdanie:

Mam nadzieję, że Ci co mieli zastanowić się nad Bukowiną podejmą właściwą decyzję :naughty:

Opublikowano

Witam! Jakiegoś spontona można by zrobić. Oczywiście standardowo w Plazie bo na zewnątrz przy tych temp. to trochę hardcor. :)

Opublikowano

Oczywiście :) ja jestem w aug od dzisiaj do niedzieli wiec jak coś to jestem :D