Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz drugi dzien jem i pije, pije i jem.. na jutro wzielem w pracy wolne. Jutro wracam do zywych :decayed: Moze cos przy aucie porobie jutro. Ogolnie dobrze tylko ja juz chyba stary sie robie jak dwa dni nie moge wyrobic pijac :kox: .

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, na klubowym pojawiły się zapisy na zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska 2012 w dniach 23-25. 03 :cool1: cały wątek będzie dostępny dla wszystkich prawdopodobnie za tydzień :wink4:

koszt dla klubowicza 270, dla reszta 290 PLN za wszystko , myślcie kto by w tym roku pojechał, można by w kilku jednym autem się wybrać i wtedy koszt paliwka do podziału :) jest wystarczająco dużo czasu, żeby odłożyć kasę :cool1:

Opublikowano

widze ze jestes już nawet zapisany:)

to zapewne spotkany sie na zlocie. bede leciał z wielkopolski. fajnie by było jak by podlaskie bardziej uzestniczyło.

moze ktoś sie skusi .

i uda sie wygosporadowac jakoś pieniądze.

Opublikowano

widze ze jestes już nawet zapisany:)

to zapewne spotkany sie na zlocie. bede leciał z wielkopolski. fajnie by było jak by podlaskie bardziej uzestniczyło.

moze ktoś sie skusi .

i uda sie wygosporadowac jakoś pieniądze.

zapisałem się kilka minut od pojawienia się tematu, by dać przykład innym :decayed:

Nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że nikt prócz nas 2 się nie skusi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, na klubowym pojawiły się zapisy na zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska 2012 w dniach 23-25. 03 :cool1: cały wątek będzie dostępny dla wszystkich prawdopodobnie za tydzień :wink4:

koszt dla klubowicza 270, dla reszta 290 PLN za wszystko , myślcie kto by w tym roku pojechał, można by w kilku jednym autem się wybrać i wtedy koszt paliwka do podziału :) jest wystarczająco dużo czasu, żeby odłożyć kasę :cool1:

myślę że od nas będzie słaba frekwencja :gwizdanie:
Opublikowano

myślę że od nas będzie słaba frekwencja :gwizdanie:

To ją podnieś. :)

Ja w tym roku muszę jeszcze odpuścić, nie ze względów finansowych bo kasa to akurat nie problem. Jestem na etapie pisania pracy magisterskiej a patrząc na to co udało mi się już stworzyć to do końca marca może być ciężko to ogarnąć. No i przygotowania do obrony. :confused4:

Chyba za stary jestem na studiowanie. :)

Opublikowano

johnybravo wydawało się, że coś wspominał, że by pojechał :gwizdanie:

powiem Wam szczerze, że ja pierwszy raz w BT w 2010r. byłem trochę przypadkiem bo za namową innych i dopiero na miejscu przekonałem się jaka to jest fajna impreza, dobrze ponad 100 osób siada przy stołach, jest jedzonko (bardzo smaczne), alkohole, kapela góralska, rozmowa o autach i nie tylko, jednym słowem atmosfera nie do przebicia :good: :good: i teraz innych zachęcam, bo nie słyszałem, żeby ktoś był niezadowolony :cool1:

wręcz przeciwnie- dla osób z naszych stron wydawać się będzie, że jest tam jeszcze lepiej, niż dla innych np. z Krakowa, bo tam spoty są regularne i co najmniej kilkunastoosobowe, chłopaki mają więcej okazji się spotkać na piwku, kartingach itd. :wink4:

tylko kwestia podjęcia decyzji, bo drogo bo daleko bo coś :confused4: a inna sprawa, że można sobie taki zlot połączyć np z 1-2 dniowym zwiedzaniem pięknych okolic, Zakopanego itd i wychodzi bardzo przyjemny wypad :good: :good:

Opublikowano

powiem Wam szczerze, że ja pierwszy raz w BT w 2010r. byłem trochę przypadkiem bo za namową innych i dopiero na miejscu przekonałem się jaka to jest fajna impreza, dobrze ponad 100 osób siada przy stołach, jest jedzonko (bardzo smaczne), alkohole, kapela góralska, rozmowa o autach i nie tylko, jednym słowem atmosfera nie do przebicia :good: :good: i teraz innych zachęcam, bo nie słyszałem, żeby ktoś był niezadowolony :cool1:

Filip - to, że takie imprezy to fajna sprawa i za***ista atmosfera to wiem. :)

Kiedyś, kilka lat temu jak powstał klub Team Audi Suwałki zrobiliśmy imprezkę integracyjną z ogniskiem, na którym było nas około 30 osób. Imprezę do dzisiaj wspominamy z kumplami przy każdej okazji. Niestety drugiej takiej imprezy z taką ilością ludków nie udało się zmontować a szkoda. Teraz to nawet spota nie ma jak zorganizować - wszyscy zarobieni. :confused4:

Kiedyś postaram się na taką imprezę w końcu wybrać. :)

Opublikowano

Teraz to nawet spota nie ma jak zorganizować - wszyscy zarobieni. :confused4:

Czy aby na pewno ? :chytry: jakoś nam ( Podlascy spotowicze) rzadko to rzadko ale udaje się zorganizować spota. Tyle tych A czwórek jeździ po naszych okolicach, ale 97% właścicieli jest na "nie" z aktywnym udziałem na forum, a tym bardziej spotem. W innych miastach jest lepiej, bo zawsze jest regularna grupa spotowa, a część pojawia się w zależności od czasu itd. A u nas od dłuższego czasu praktycznie zero progresu. :thumbdown:

Ja to uważam po prostu za jakieś skrzywienie życiowe i zamknięcie się na nowe kontakty, znajomości, doświadczenia ludzi z tych terenów.

Już chyba kiedyś pisałem tu o sytuacji na pobliskim dla chłopaków z BS ośrodku Szelment. Co roku od otwarcia przy sprzyjających warunkach pogodowych przyjeżdża tam wielu ludzi z Rosji, Litwy, Białorusi, Ukrainy!! (jakże podobno z biednych i zacofanych krajów), aby pośmigać na nartach/desce. Tak po prostu, żeby mieć trochę fun'u. Natomiast ludzi z Podlasia jest bardzo mało. Na zdrowy rozum nie da się tego wytłumaczyć. U nas po prostu (bez obrazy bo nie kieruję tego do nikogo z Was) planowanie czegokolwiek zaczyna się od siedzenia w fotelu i narzekania, bo to bo tamto, bo daleko, a po co i w ogóle. I na tym samym etapie wyjazd się kończy.

:wallbash:

Ciężko w ogóle z jakąkolwiek inwencją, żeby coś, żeby gdzieś, żeby z kimś. :disgust:

Opublikowano

Masz rację Filip z tym naszym zgraniem :embarrassed:

Co do Bukowiny , musze to bardzo głęboko przedyskutowac to z moją dziewczyną :decayed: , wiem , że samego mnie nie puści bo na bank sie schleje i wróce 2 tyg. po całej imprezie :polew: . Przedyskutuje to z nią i na pewno dam wam znać .

Eh ciekawe jeszcze jak w pracy wyjdzie :confused4:

Opublikowano

Witam, ktos na spocie przedtem w BAU mowil ze ma jakis material chyba z nalesnikow z siedzen. Musze zabrac sie za obszycie mojej okropnej laty na fotelu kierowcy, chcialem wymienic wszystkie stolki ale pomyslalem ze moje sa w sumie ok, tylko ta lata nieszczesna w standardowym miejscu :confused4: , wiec jesli ktos ma na oddanie owy material, to z checia przygarne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

tak w ogóle to stuknęło nam już 200 stron jakby ktoś zauważył :kox: w Białymstoku tylu mieszkańców a my nabijamy stronki w dobrym towarzystwie :naughty:

Wasze zdrówko :drunk::decayed:

Opublikowano
:bry::drinks:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:bry:

te 200 stron to nasza ciężka praca przez długi czas :naughty: :oklaski:

Opublikowano

:oklaski: :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

myślę że jak na taką małą miejscowość to przez dużo stron w porównaniu do innych się nagadaliśmy :naughty:

Opublikowano

filip1001 bardzo mozliwe ze ja z dziewczyna wybiore sie na zlot do bukowiny tatrzanskiej :wink4:

juz planuje od dawna sie wybrac na jakis zlot ale tym razem chyba musi sie udac :wink4:

Opublikowano

filip1001 bardzo mozliwe ze ja z dziewczyna wybiore sie na zlot do bukowiny tatrzanskiej :wink4:

juz planuje od dawna sie wybrac na jakis zlot ale tym razem chyba musi sie udac :wink4:

oooooo to świetnie :naughty: na 100% nie pożałujesz :decayed: będziemy mogli się jakoś zgadać i pojechać na 2-3 autka :kox::buhaha::thumbup: :drool:

Gwerty +Enkeli będzie leciał z Poznania :gwizdanie:

wreszcie będziemy mogli zająć stolik jako grupa Podlaska :> a nie tak jak ja sam w 2010 roku przybłęda od stolika do stolika :polew:

a z BS i okolic jednak nikt się nie zdecyduje ? :confused4:

Opublikowano

Witam!

Dawno się nie odzywałem więc jestem. :hi:

Dzisiaj zakończyłem już ostatecznie przekładkę licznika - założyłem ringi oraz ustawiłem przebieg jak w oryginalnym. Co ciekawe przebiegu nie dało się zmienić interfejsem oraz programem VAG Tacho, który jest do tego stworzony. Łączył się ale opcja zmiany przebiegu była niedostępna. Nie dałem za wygraną i postanowiłem sam pogrzebać i udało się zmienić przebieg za pomocą standardowego kabelka KKL i VAG'a w wersji 208 PL. :tongue4:

A tu kilka fotek po montażu ringów (szafa jeszcze na stole):

before

before.jpg

after

after_1.jpg

after_2.jpg