Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, zderzak już mam :P dobra cena. nawet bardzo. Ciekawe jak na żywo.

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

już czas , że powinna pojawiać się u nas na spotach jakas eska :D

Opublikowano

dobra, przekonaliście mnie, biorę ją :decayed:

A tak na poważnie, to pewnie w sobotę pofatyguję się ją obejrzeć dla jednego z klubowiczy, bo takowej poszukuje, więc może ktoś byłby chętny się dołączyć do oględzin ( przydatny byłby kabelek, który podejdzie do B5, żeby błędy podstawowe sprawdzić )

Opublikowano

Na jednym zdjęciu ładne średnie spalanie pokazuje :) no ja mogę bryknąć z Tobą Filip.

Opublikowano

miałem dziś ją jechac ogladać , w Raczkach stoi :)

---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ----------

ahaa Filip ja byłbym chętny się przejechac , kurde ale pracuje i nie mam kabelka :/

---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ----------

ahaa Filip ja byłbym chętny się przejechac , kurde ale pracuje i nie mam kabelka :/

Opublikowano

No to pomyślimy jeszcze. Kamil, to ewentualnie jakoś się złapiemy i skoczymy. Zawsze to para oczu więcej do oglądania :decayed:

Opublikowano

Ja mam zamiar tylko się ślinić :P no i ewentualnie tylni zderzak i siedzenia podpierdol*& jak właściciel nie bd patrzył :P:banan::grin:

Może jakiś spocik w dlugi weekend?

PS: Sylwek mam już w domu prezent dla Ciebie :hi:

Opublikowano
Może jakiś spocik w dlugi weekend?

PS: Sylwek mam już w domu prezent dla Ciebie :hi:

Wiedziałem Kamil, że można na Ciebie liczyć.:wink:

Co do spota w loooong weekend to jestem na tak ale dopiero od wtorku.

No i w końcu AVUSki na aucie.:decayed: Ustawiłem geo i założyłem kółka. Wygląda za***iście.

Kilka fotem zaraz po montażu:

WP_000022.jpg

WP_000023.jpg

WP_000026.jpg

WP_000028.jpg

Nie wiem czy to wina opon czy po prostu 225 są już takie głośne bo trochę hałasują w czasie jazdy.:eusathink:Mam opony Bridgestone Potenza RE050.

Opublikowano

Już są takie głośne sylwek i nic nie poradzimy ,powiem tak jest PIKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....pozdrawiam

Opublikowano

Sylwek, również mam obecnie 225 oponki Bridgestone i są lekko głośniejsze od zimówek Continental, także to norma.

Opublikowano

Czyli trzeba się przyzwyczaić.:decayed:

Opublikowano

:hi:

Pany, zrobiła się piękna pogoda- może jakiś majowy spocik w Augustowie nad jeziorkiem ? :naughty: Np. we środę ?

No i kto się wybiera na ten " VAG EVENT" w Niedzielę do Białegostoku ? Bo ja nabieram coraz większych chęci :grin:

http://moto.allegro.pl/audi-s4-2-7-biturbo-265km-quattro-i2299529522.html

oglądaliśmy dziś z Kasjanem tego furacza, jazda próbna również za nami :decayed: , koleś ma jeszcze prywatną S6 i RS6 oraz Subarynkę :kox:

jakby ktoś chciał o niej coś więcej wiedzieć to śmiało pytać :wink:

Opublikowano

No Sylwek teraz autko wyglada na prawde bardzo fajnie :)

Filip byłes oglądać tą eseee? :P

Opublikowano

johnybravo- matka wie, że ćpiesz ? 1 post wyżej napisałem, że oglądaliśmy te autko :decayed:

Opublikowano

hehe o fakt zaspany byłem wiec nie doczytałem :P

no ale jak ta esa zdrowa ,padaka ?warta tej kasy/?

Opublikowano

Esa całkiem całkiem, przynajmniej na pierwszy rzut oka, przebieg leciutko skorygowany, myślę o jakieś 20 tysięcy, bo teraz ma 183 tys, a rok temu miała ostatnią wizytę w ASO przy 181 tys :doh:. Wszystkie szyby ori z jednego rocznika, zawiecha taka jak trzeba. Fajnie trzyma się drogi w zakrętach, wnętrze dość zadbane, tarcze hamulcowe w średnim stanie. Ogólnie nawet, nawet.

Z wad to zderzak przedni, błotnik, kierunkowskaz, obudowa lusterka do wymiany. Kilka wgnieceń do naprawy ( maska, 2x drzwi ). Trzeba by silniczek zbadać, bo obroty trochę za wysokie chyba są ( właściciel sam o tym powiedział, że tak być nie powinno ) i jedynka ciężko nieraz wchodzi. Czujnikiem lakieru nie badaliśmy, VCDS też nie podłączany. Plusem jest full faktur z ASO na wszystkie naprawy na łączną sumę ok 20 tys franków szwajcarskich, bo stamtąd auto przyjechało.

Cenę można lekko ponegocjować i trzeba doliczyć 2 tys PLN opłat.

Opublikowano

Panowie mini szybki spocik dziś?

Opublikowano
Panowie mini szybki spocik dziś?

Odpadam bo w pracy jestem do 23:00, jutro też ale od wtorku jestem jak najbardziej na tak.:decayed:

Opublikowano

Sylwek i jak doszedłes z tym czujnikiem?

Opublikowano
Sylwek i jak doszedłes z tym czujnikiem?

Na razie odpuściłem, bo albo brak czasu albo się nie chce.:decayed:

Może w przyszłym tygodniu jeszcze raz wszystko posprawdzam, błąd jak był tak jest ale auto jeździ bez problemów. Jeszcze rozrząd muszę sprawdzić bo to podobno też może być przyczyna występowania tego błędu. Jutro podepnę pod kompa i zobaczę, może błąd zniknie.:wink: Może po prostu auto się obraziło, że w garażu AVUS'ki leżały a ja na zimówkach jeździłem.:grin::decayed:

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

:hi:

Pany, zrobiła się piękna pogoda- może jakiś majowy spocik w Augustowie nad jeziorkiem ? :naughty: Np. we środę ?

No i kto się wybiera na ten " VAG EVENT" w Niedzielę do Białegostoku ? Bo ja nabieram coraz większych chęci :grin:

Spoko, możemy jakiś spocik nakręcić w BAU.:wink:

Co do wypadu niedzielnego to ja odpadam - praca.:kwasny:

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ----------

Coś chłopaki z Olecka się nie odzywają, może "dziuplę" im zlikwidowali.:decayed::wink::grin::polew: