Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!

Robimy jakiegoś spontona w piątek?:decayed: Kolega Przemek będąc na gościnnych "występach" w tych stronach ma ochotę pospotować z nami. Ja mam wolne więc jak najbardziej jestem za.:decayed:

K....a znów piątek -praca chyba że przed 17stą to bym wpadł wasze fejsy zobaczyć.Jeśli chodzi o x-klocka to mam od 2 lat i ciukam wieczorami.Slim-w sumie najnowszy model konsoli jaka Miscrosoft wypuścił (teraz bardzo popularny z kinectem)Jasper chodzi o wsad jak w aucie czyli oprogramowanie.Np nowe gry wymagania mają właśnie jaser medale of honor ..... i inne.Jesli chodzi o cene to najmniesza na alledrogo aczkolwiek bliżej Świąt można będzie kupić taniej konsole ewentualnie z kinektem-fajna zabawa.Oczywiście gry tylko ori przerobienie slima około 200-250zeta na pirata i sam gry nagrywasz z netu.Coś więcej dawaj na pw.Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale nie musi być przecież piątek koniecznie. Dzień jak i godzinę musimy ustalić. BTW: Joker może się pokaże ?

Opublikowano
Ale nie musi być przecież piątek koniecznie. Dzień jak i godzinę musimy ustalić. BTW: Joker może się pokaże ?

Może być też sobota. Ale pewnie w sobotę każdy jakąś bibkę ma już w planach.:decayed:

Opublikowano

Może być też sobota. Ale pewnie w sobotę każdy jakąś bibkę ma już w planach.:decayed:

Nu,nu nie pije 5 tydzień(000000 alko) trening.To myślcie panicki nad spotkiem.

Opublikowano

:hi:

Pany, to jak ? Spot w sobotę ? Joker jesteś jeszcze w BS ?

Godzina jakaś np 16??

Opublikowano

A niedziela może?

Opublikowano

Dajcie konkretną godzinę i dzień.....

Opublikowano

Niedziela godzina 14? Parking pod Alfą czy Tesco?

Opublikowano

Ja jednak w niedzielę odpadam. PS. Widzę, że po za Kasjanem i ewentualnie Marcinem reszta się nie garnie do spotowania to ja z całym szacunkiem specjalnie gnać do BS nie będę, żeby się okazało, że stoimy we 2 auta. :facepalm:

Opublikowano

Filip - ja jestem jak najbardziej za spotem i dostosuję się do zaproponowanego terminu. Jak ja zaproponowałem piątek to okazało się, że nikomu nie pasuje. Wypowiedziały się trzy osoby i każdej pasuje inny dzień. Ja jutro mam imprezę rodzinną w planach na 13:00 więc nie wiem czy będę mógł być na 16:00 czy 17:00 na spocie (jak nie będzie alko to może wpadnę). W niedzielę jak najbardziej mam czas.:decayed:

Opublikowano

a zróbcie po 15list. to i ja na pewno się pojawię :)

Opublikowano

cześć panowie ja jestem w suwałkach więc chetnie się spotkam ;) dziś na 18 idę do wujaszka a później swiss, więc we wcześniejszych godznach jestem wolny, jak ktoś chce na jumpa się dołączyć to zapraszam ;) jest stolik - będzie impreza :)

co do spota to można by było dziś lub jutro, tylko ja nie wiem czy mogę kierować autem (% we krwi) :P może ktoś by po mnie zaleciał po drodze albo przyjadę komunikacją miejską :D

mam mało czasu żeby siedzieć na forum więc nie mogę obserwować co piszecie, więc jak coś to piszcie lub dzwońcie do mnie na kom (nr 518 481 886) dawno Was nie widziałem więc chętnie się spotkam :)

Opublikowano

:hi:

Panowie to co robimy spota dzis ::D: tak na szybko ja naprawiłem już swego rumaka. Może psauje wam 18-19?

Co wy na to?

Ja wybieram sie na basen na 17 i myślę że po 18 będę miał chwile, aby gościnnie was odwiedzić ::):

Jak coś się wyklaruje dajcie mi znać 668-664-003

Przemek

Opublikowano

To co, niedziela np 17godz pod Tesco....pasuje.Z racji tego że dziś w planach wiekszość z nas ma wyjścia,zajścia,spotkania towrzysko -zapoznawcze niedziele godz jeszcze do ustalenia jest dniem neutralnym....pasuje?

Opublikowano

No dzis odpada. Bo wieczorem jestem umówiony tak jak i większość pewnie. Myślę że niedziela bedzie dobrym dniem tylko teraz kwestia godziny.

Opublikowano

Ja odpadam w takim razie. Udanego niedzielnego spocenia się :decayed:

Opublikowano

I jak panowie,konkretnie...kto będzie ,gdzie i o której.

Opublikowano

Siemka!

Ja wczoraj z Przemkiem (pandrulewicz) zaliczyliśmy małego spota na szybkosci. Pogadalibyśmy dłużej ale wódka na stole się grzała więc spot był 10 minutowy.:decayed:

Co do dzisiejszego (niedzielnego) spota to ja jestem jak najbardziej za. Co do godziny to się dostosuję ale lepiej popołudniową porą np. 17-18.