Lo-buz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Witam, mam pytanko do was, bylem niedawno na przegladzie i wyszlo ze jedna koncowka drazka ma pewien luz, nie wali i nic nie puka ale nie wiem czy ruszac to czy czekac, jak myslicie ? W sumie bym wymienil ale jakiej firmy ? Od kiedy kupilem samochod to ani razu nic nie robilem w zawieszeniu. Wiadomo, lema sa jedne z lepszych jakosciowo a jak inne firmy ? Macie jakies swoje typy ? Musze tez zmienic laczniki stabilizatorow, i obecnie mam na srube dluga i gdzies kiedys czytalem ze te z zintegrowana sruba sa lepsze ? Z checia poznam wasze typy, chce troche ogarnac na wiosne autko i tak zbieram powoli graty aby pozniej pojechac do mechanika i zrobic wszystko za jednym razem.
filip1001 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Damian, od momentu pojawienia się luzu na końcówkach do stukania jeszcze daleka droga. Co nie znaczy, że trzeba czekać. Wymień je na coś sensownego, tym bardziej, że końcówki nie powinny być drogie. Może Lemforder? Febi i TRW pewnie będą trochę tańsze, a też są dobre....
Kasjan Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Panowie co tak cisza? Ja juz nie moge sie doczekac kiedy odbiore oponki i zapodam letni setup tylko jeszcze jakis dystans by mi sie przydal. A jak u Was kiedy na lato przechodzicie? Olecko zyje ?
karolasterka Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Damian ja zmieniałem końcówki 2 razy. Raz jak kupiłem całą zawiechę MS- końcówki tej firmy są do du...y, wysypały zie po jednej zimie, a wahacze z kolei trzymają już trzeci rok, od tamtej pory (ok 2 lat) mam końcówki febi i są w porządku Jako że zostałem wywołany do tablicy-odpowiadam Olecko żyje żyje:decayed: Ja wczoraj zawiozłem 17nastki do wulkanizatora i założyłem nowe gumy, korciło by wjechać na podnośnik i zakładać dystans i felgi ale słysząc jaka pogoda się szykuje niestety mi przeszło:kwasny: ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- Kamil byłeś widziany na trasie Olecko- Wieliczki chyba 2 niedziele temu:tongue:
Kasjan Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgadza sie zgadza! Jechalem na spota do suwalk. I nigdy w olecku nie bylem to z dziewczyna pojechalem pozwiedzac a z olecka droga do suwalk tragedia... jak zajebalem podwoziem na jednym mostku to az slabo mi sie zrobilo. Dobrych masz informatorow
karolasterka Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Widziałem Ciebie -mijaliśmy się Zgadza się Suwałki-Olecko - tragedia:facepalm: z reszta tak samo jak olecko-ełk:facepalm: Ale jest nadzieja na lepsze jutro- Olecko Suwałki jest w trakcie remontu Taki duży chlopak na nigdy w City Olecko nie był
Lo-buz Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Moze bysmy ogarneli Augustów na majówke ? Moze i Bialystok by dojechal i za dnia zajechac. Ja juz bede w PL bo wybieram sie w odwietki do UK. I ogarne juz zawieszenie i letnie kapcie Bylem u znajomego i poleca koncowki RTS. W sumie dzik-u tez poleca te koncówki. Wachacze jeszcze sa ok, a laczniki stabilizatora juz jakies dorwe. Ps. Koncówki dwie wymieniac czy jedna, tylko jedna sie odzywa od czasu do czasu. Wiem ze pozniej na ustawienia zbieznosci, ale roznie mowia, wymieniaj to co trzeba a jedni, jesli nie byla zmieniana koncowka z drugiej strony to zmieniaj od razu, bo pozniej zbieznosc itd.
Kasjan Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Nawet w kosciele bylem Apropo majowki. Pomysl mega, tylko trzeba Pana moderatora dzialu zaprzegnac. Fajnienby bylo gdyby wiecej aut bylo. Dlatego trzeba wczesniej zabrac sie za planowanie... Filip?
karolasterka Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Zmień 2 strony i problem z głowy na dłuższy czas, roboty przy tym mało ,a jedne ustawienie zbieżności i włala:hi:
Gwerty Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 witam. na majówke tez bym wpadł bo narazie nie mam planów. a co do letnich to ja bede zakładał je dopiero jak wiekszośc dziur połatają bo szkoda mi auta. bo na zimowych 17 jezdzi sie cieżko po dziurach , a na 18 niechce narazie probować.,
Kasjan Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Dziury i tak beda... ale moze cos polataja. No ja to na jajka swiecic na letnich juz bym chcial.
filip1001 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 No majówka oczywiście bardzo dobry pomysł. Myślicie o którymś z dni 1-3 maja ? Jakiś grill i te sprawy myślę, że byłyby do ogarnięcia. BTW: Tak się składa, że Augustów to bardzo dobry punkt logistyczny , bo prawie każdy musi skądś dojechać i będzie w miarę sprawiedliwie. ( Białystok, Grajewo, Suwałki, Sejny, Olecko ) No bo ja i Kasjan będziemy na miejscu BTW: Jakiś czas temu bodajże Janusz oferował się z jakimś domkiem, można by się ustawić na małe
johnybravo Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 zawaliście było by z wami sie nachlać !!! nie koniecznie musi to być majówka , ot tak zwykły week styka
filip1001 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Kto jeszcze byłby chętny ? Jak się zrobi troszkę cieplej to można by coś zorganizować w celach Karolasterka pamiętasz, jak byliśmy kiedyś w Ełku na balecie ?
karolasterka Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Się pamięta:drinks: Była wycieczka z Olecka do Ełku przez Augustów:kox: aaale to było jeszcze za "kawalera":decayed:
filip1001 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 E tam kawalera, nie kawalera. Mówisz kobicie, że A4 KLUB POLSKA organizuje spotkanie służbowe i musisz jechać i tyle
karolasterka Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 I jeszcze poproszę by jakiś ekwipunek w postaci alko na delegację mi przygotowała:decayed:
filip1001 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 No to sprawa oczywista. Jak ona sobie wyobraża jakieś obrady, dyskusje, debaty bez poczęstunku? To źle świadczy zarówno o organizatorze jak i o uczestnikach spotkania. Albo inaczej- powiedz jej, że tym razem wpisowe jest w postaci skrzynki wódki i 2 oranżad
karolasterka Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 hehehe dobre proporcje skrzynka wódki i 2 oranżady:bag: Johny co Ty na to?
Lo-buz Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 My 3 maja mamy maly meeting rodzinny w wynajetej sali, ale sobota raczej wolna, wiec mozna cos robic na 4 maja. Co do spotkania z % to mozna cos zrobic, moze jakies domki ? Troche tych osrodkow sa, w tamtym roku cos mielismy robic ale kazdy urlop ma zaplanowany na inny termin i ciezko sie wstrzelic. Ciekawa jaka pogoda bedzie w maju, czasem przygrzeje, noce pewnie jeszcze chlodne, ale nie minusowe temp. Jak by nie wypalilo to i tak bysmy mogli w BAU spotkac sie, ja jestem na TAK
Rekomendowane odpowiedzi