Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Pany!

Stage łan już zrobiony - lampiszony zamontowane. Jutro rezanie instalacji (zmiana wtyczek) oraz zakładanie zderzaka.

A wieczorem lans :a4fan::quattro: na mieście. :evil:

Jutro wieczorem zapodam jakieś foteksy z procesu przemiany. :decayed:

Widziałem sylwester sie postaral z tym rezankim-mod bedzie na wielki+ :hi:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Marcin gdzie chipujesz? i ile ta przyjemność kosztuje? to wgrywanie gotowca na określoną moc? czy indywidualnie robiony pod konkretne auto? [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 08:52_________________________________________________Sylwek o której juz będziesz miał gotowe lampki? to można zrobić spota na mieście to byś nam wszystkim pokazał :cool1:

Opublikowano

Marcin gdzie chipujesz? i ile ta przyjemność kosztuje? to wgrywanie gotowca na określoną moc? czy indywidualnie robiony pod konkretne auto? [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 08:52_________________________________________________Sylwek o której juz będziesz miał gotowe lampki? to można zrobić spota na mieście to byś nam wszystkim pokazał :cool1:

Jesli chodzi o wsad to jest mozliwosc gotowca ale ja chce indywidualnego softa.Dopiero po 10-tym bedea robil wypłata z silki bedzie.

Moza sie na szybkosci spocic-ja do roboty mam na 16sta wiec mozna jutro zadzialc albo dzis-sylwek reza druga lampke.pzdr

Koszt to gotowiec 250zl a pod auto okolo 500zl-600zl jak zrobie i bedzie dobrze bede promował goscia. :hi:

Opublikowano
  • Autor

ja wolałbym dzisiaj spota bo jutro pewnie będę jechał :embarrassed:

to Marcin liczę że po sofcie pochwalisz się wykresem z hamowni bo jak co to i ja bym se może wyskrobał do wakacji jakiś chajsik :cool1: aby tylko koleś nie odwalał fuszerki która rozsadzi turbawkę :mysli:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:36_________________________________________________Sylwek temat for You http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194732.0

Opublikowano

Sprawdzałem - mój nie podlega pod akcję serwisową. W B5 chyba nikomu nie zmieniali, nawet nie wszystkie B6 się łapały.

Opublikowano

Sylwek daj foty jak to wyszło-myślę że kozakkkkkkkkk :cool1: Co do chipa to nie obawiam sie niczego nie omieszkam shamowac po sofcie ale jak beda ceny konkurencyjne nie dam 150zeta za pomiar np w augustowie .U nas ponoc nie ogarniaja tematu pomiaru mocy (jeszcze) w ełku nie wiem jakie ceny sa hamowania.

Opublikowano

Niestety nie zrobiłem fotki całości bo dzisiaj auta nie ruszałem z garażu. Wczoraj wieczorem nie chciało mi się już auta z garażu wyciągać.

Spoko wygląda, muszę jeszcze tylko trochę się pobawić z ustawieniem lamp i zderzaka bo trochę się nie zgrywa. Lampy z błotnikami oraz maską pasują idealnie ale ze zderzakiem już nie. Na razie musi zostać tak jak jest (brak czasu przez najbliższe 4 tygodnie), muszę jeszcze ustawić światła na stacji i będzie git. :)

Opublikowano

Jak poswiaty-postojówka i długie?barwa?

Opublikowano

Jak poswiaty-postojówka i długie?barwa?

Spoko - całkiem fajnie. Pisząc o długich masz pewnie na myśli te LED'y H7 w miejscu długich, które będą robiły za dzienne? Jeszcze ich nie podłączyłem ale robiłem próbę i świecą taką samą barwą jak ksenon.

Opublikowano

:hi: wszystkich po powrocie z Bukowiny :wink4:

powiem tylko tyle- na zlot letni ( możliwe, że będzie gdzieś na Mazurach :kox: :kox:) jedziemy większą ekipą, bo impreza mega mega :kox:

ja do tego wszystkiego w sobotę byłem na pożegnaniu Adama Małysza, tam atmosfera również niesamowita :kox:

Opublikowano

Fotka z efektem rezania bixów:

28032011118.jpg

Fotka słaba bo robiona fonem dzisiaj z rana. Tak jak mówiłem muszę poprawić montaż prawej lampy, ale to zostawię na później bo trzeba będzie chyba cały pas przedni trochę poprawić i wtedy wszystko będzie lepiej siedzieć. Ale ilość światła na drodze jest kozacka! :kox: Muchy i komary palą się w locie w wiązce światła. :decayed:

Opublikowano

Filip mu tez juz w wrócilismy

podobno ktos wypadł z drogi w niedziele na drodze do Zakopca

Sylwek ciesze sie ze zadowolony z bixów. [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 17:37_________________________________________________a filip nic nie zostawiliście w BK?

Opublikowano

Filip mu tez juz w wrócilismy

podobno ktos wypadł z drogi w niedziele na drodze do Zakopca

Sylwek ciesze sie ze zadowolony z bixów.

No to fajnie, że już w domu jesteście :wink4:

A tak w ogóle to dzięki za szybką pomoc przy naprawie pewnej rzeczy w moim aucie przed wyjazdem do domu :gwizdanie: :good:

Jestem prawie pewien, że gdyby nie Twoja zaradność to bym wpadł na laserowy miernik prędkości, bo chyba ze 3 razy misiaki się schowały :wallbash::thumbdown:

Pytasz czy nic nie zostawiliśmy ?? Chyba nie...

A znalazłeś coś ?? :naughty:

Opublikowano

a ile dostane za znaleźne

chyba ze po pijaku zaje... czyjeś buty

Opublikowano

a ile dostane za znaleźne

chyba ze po pijaku zaje... czyjeś buty

:polew: :polew:

faktycznie, zadzwoniłem do Marcina z pytaniem : "Czy przypadkiem nie zostawiłeś czegoś w BT?? "

A no zostawiłem buty u Ciebie w aucie :decayed:

To mu mówię, że przyjedź i sobie ich poszukaj u mnie w bagażniku :tongue4:

Może weź je jak będziesz na święta jechał do Suwałk to na spocie mu je wezmę :gwizdanie:

Opublikowano

ale skoro zostawi je u ciebie w aucie to ja ich nie mam :tongue4:

oj niech tego apsynta szykuje to może sie znajda.

wiesz o tym ze H4mm3R zboczył z trasy

http://postimage.org/image/uat3h24k/

ale cali i zdrowi

autko tez nie mocno ucierpiało

wiec wygrałeś ze przyjechałeś na zimówkach

Opublikowano

ale skoro zostawi je u ciebie w aucie to ja ich nie mam :tongue4:

oj niech tego apsynta szykuje to może sie znajda.

wiesz o tym ze H4mm3R zboczył z trasy

http://postimage.org/image/uat3h24k/

ale cali i zdrowi

autko tez nie mocno ucierpiało

wiec wygrałeś ze przyjechałeś na zimówkach

:decayed:

No z Hammerem lipa, a jeszcze w sobotę wyglądając z okna w pokoju zerkałem na jego furkę i tak ładnie wyglądała :confused4:

Ale podobno z AC ma zrobić tak, że śladu nie będzie :gwizdanie:

tu więcej fotek http://www.monna.pl/hammer/