Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

będę musiał tak zrobić ale bez rozklejania lampy sie nie obejdzie raczej :/.. a opalarkę mam w suwałkach i całą resztę.. bo oczywiscie myślałem że bedzie już wszystko ok.. a tu :wallbash: :wallbash: :wallbash:.. w gdańsku może zalecę do jakiegos pokaże o co chodzi to może zrobi bez rozbierania reflektora.. chociaż wątpię ale spróbuję :kwasny:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pozdrawiam z poznania

marcinos80 namierzyłem cie na skrzyżowaniu utrata sejnenska, w piątek rano jak jechałem z poznania

lukasz masz pecha z tymi lampami? a czym je kleiłeś? moze puści bez opalarki

Opublikowano
  • Autor

Ty no pecha mam jak nic ;( kleiłem klejem do szyb.. myślisz że szło by to wyrwać na siłę??

Opublikowano

marcinos80 namierzyłem cie na skrzyżowaniu utrata sejnenska, w piątek rano jak jechałem z poznania

:cool1::hi:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:24_________________________________________________Tylko wycinanka(nożyk i lecisz) jak klejem do szyb to współczuje to rozkleić albo piekarnik cie ratuje żeby rozkleić..... :hi:
Opublikowano

Ech a ja sie troche po miescie powozilem, na myjke zajechalem a wieczorkiem imieniny, wiec sie nawet nie odzywalem ;(, a jutro wyjazd i tez nie bedzie zbyt jak sie spotkac ;/

Opublikowano

oddany :hi:

Opublikowano
  • Autor

ode mnie też :wink4:

Opublikowano

zagłosowano :bag::hi:

Opublikowano

Glos oddany ;)

Opublikowano

Na puławskiego juz hamownia otwarta :cool1: może zrobimy grupówke i będzie taniej wstępnie za jedno auto (150zl) ale po krótkiej negocjacji powiedzieli mi 90zl myślę ze jak się nazbiera z 5 auto to po 50zeta dało by rade.Nie wiem czy na 4 łapy jest jutro podjadę i sie dowiem.Ktoś by sie pisał?

Opublikowano

jak na 4 łapy to ja się piszę :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Na puławskiego juz hamownia otwarta :cool1: może zrobimy grupówke i będzie taniej wstępnie za jedno auto (150zl) ale po krótkiej negocjacji powiedzieli mi 90zl myślę ze jak się nazbiera z 5 auto to po 50zeta dało by rade.Nie wiem czy na 4 łapy jest jutro podjadę i sie dowiem.Ktoś by sie pisał?

hamowania hamownią ale ciekawe czy programy mają zamiar robić :mysli:
Opublikowano

Pewnie nie to lata praktyki tunera a sam bym nie dał byle leszczowi zeby mi mape poperdzielil i puzniej bujaj sie z tym.Rolki sa i to juz banan sam jestem ciekawy ile ps u mnie siedzi :kox:

Widze ze entuzjazmu nie ma z tych rolek-kiedy oponki zmieniacie?

Opublikowano
  • Autor

u mnie na razie i tak nie ma co mierzyć mocy.. na pewno 110PS to nie pokażę :naughty:

ja za półtora tygodnia wpadam to pewnie już kółka założę na letnie.. chociaż dzisiaj w nocy był u nas przymrozek :mysli:

Opublikowano

jak na 4 łapy to ja się piszę :cool1:

Ja też!!! :)

Przynajmniej 2 pomiary. :>

Ja letnie laczki założę chyba dopiero pod koniec marca. Wszystko zależy od pogody. Przymrozki nocne jeszcze przez jakiś czas będą się pojawiały. Jak nie jeździsz w trasy po nocach to możesz już zakładać.

Opublikowano
  • Autor

:hi:

żyjecie? co tak cicho? :cool1:

Opublikowano

ja muszę stwierdzić, że te forum silnie uzależnia :disgust::decayed:

powiem Wam, że jak odpalam kompa, wchodzę w przeglądarkę i chcę np. wyszukać coś w google to jeszcze przed tym odruchowo wchodzę na forum :polew:

to tzw. odruch bezwarunkowy, po chwili jestem w stanie zorientować się, że to nie tu miałem wejść :gwizdanie:

Gwerty, gotowy do wyjazdu do BT?

Opublikowano

powiem Wam, że jak odpalam kompa, wchodzę w przeglądarkę i chcę np. wyszukać coś w google to jeszcze przed tym odruchowo wchodzę na forum

jest nas dwoje :kox:

Opublikowano

pewnie ze gotowy :evil: