Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB]"A4 avant na CLS" Strona 15...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Byl maly wypadek ..

zdjcie0157l.th.jpg

Ale odwiedziłem znajomego i przywiozłem do domu takie cos

zdjcie0158p.th.jpg zdjcie0159s.th.jpg

Opublikowano

Wow, niezła dziura to musiała być.Szczerze to myślałem, że szybciej by pękł jak się tak wygiął.Tak z ciekawości ile dałeś za taki zestawik ? Może być pw. Pozdro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

1300zl[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 11:53_________________________________________________Fotka na szybko tel

zdjcie0168s.th.jpg

[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 12:59_________________________________________________Pare fotek pstrykniete lepszym aparatem tylko auto brudne ....

37234697.th.jpg hdr1g.th.jpg

hdr2l.th.jpg 41310408.th.jpg

88716148.th.jpg 79903058.th.jpg

14735071.th.jpg

[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 13:55_________________________________________________Umyłem dziada i pykłęm 2 fotki ;)

pykpyk.th.jpg pykpyk2.th.jpg

Opublikowano

świetne auto , gdybym miał Q to chyba B5 miała by u mnie dożywocie :blink::slina:

Opublikowano
  • Autor

No ja swojej napewno nie sprzedam...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no no ladny furacz :wink4: gratki za mody :good:

Opublikowano
  • Autor

Mala Przymiarka 4x9j 215/35r19

zdjcie0187p.th.jpg zdjcie0188.th.jpg

Opublikowano

GITARRA :good::slina::blink:

Opublikowano
  • Autor

Czekam az kumpel odpisze czy bierze moje felgi i wtedy biore te ;)

mam jeszcze na oku od mesia takie szprychy 8,5j i 9,5 j tez w 19" [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 19:05_________________________________________________A wiec tak kupilem felunek Binno 4x9j 2x215/35r19 2x235/35r19 pomalowałem go w grafit

Opony na tyle sa tymczasowe niestety ciezko było w pleszewie dostac inny rozmiar bede szukał 225/35r19 bo niestety jest za wysoko tyl :/

pykpyk6.th.jpg pykpyk5.th.jpg pykpyk7.th.jpg

Opublikowano

Ładnie prezentuje sie na tej feldze :slina: ale mówisz za wysoko :blink: przecież równo stoi :mysli:

Opublikowano

ostro idziesz Swir . na vigwamy się szykujesz??!! :decayed::naughty:

Opublikowano

No ładnie to wygląda. Prosty wzór a robi robotę jak cholera :slina:

Opublikowano

Maluj progi do jasnej ch@lery albo zakładaj od eSy bo ujowo to wygląda :decayed: A felgi... hmmm no rozmiarem robią robotę, ale w body Ski bym widział coś bardziej "masywnego" :mysli:

Opublikowano

...Opony na tyle sa tymczasowe niestety ciezko było w pleszewie dostac inny rozmiar bede szukał 225/35r19 bo niestety jest za wysoko tyl :/

Właśnie mnie zastanawiało jak quattro by wytrzymało taką różnice w oponach?

Opublikowano
  • Autor

kowi tył mi trze o nadkola i jest roznica okiem tego nie widac ale miara nie kłamie :)

iverson nie wiem czy beda vwigwamy zobaczymy jeszcze ....

bulczas miały byc cos innego ale trafiły sie za dobre pieniadze praktycznie sprzedałem tamte i w tej cenie kupiłem te i pomalowąłem ...

rafalekx pomaluje dopiero jak bede wiedział czym to pomalowac i bede mial pewnosc ze nie zejdzie ... cos bardziej masywnego ?? 4x9j to dla ciebie nie masywne :naughty:

bronekb5 wcale nie ma takiej duzej roznicy ;)

Opublikowano

rafalekx pomaluje dopiero jak bede wiedział czym to pomalowac i bede mial pewnosc ze nie zejdzie ... cos bardziej masywnego ?? 4x9j to dla ciebie nie masywne :naughty:

chodzi mi o tzw. masywny wzór felgi :wink4: A nie o wielkość itd. Wielkość jest odpowiednia :decayed: ale wzorek jak dla mnie zbyt delikatny to body Ski :mysli: Jak pomalujesz progi to może się to poprawi :decayed:

Opublikowano
  • Autor
p3130356.th.jpg p3130357.th.jpg p3130359.th.jpg p3130361.th.jpg p3130364.th.jpg p3130366.th.jpg p3130367.th.jpg p3130368.th.jpg p3130369.th.jpg p3130373.th.jpg
Opublikowano

brakuje tylko fajnych progów

Tak to KOX :kox:

Opublikowano

Felga wzor kox, ale w 18 by wygladala ladniej :wink4: 19 na tym rozmiarze wyglada na za duza.. ale jest i tak mega fpyte

ty jakis kórwa zjebany jestes :decayed:
Opublikowano

fpyte fura , brak słów , Dawid od marszczenia skóry , mózg ci sie prostuje ,zwolnij :decayed::tongue4: