Opublikowano 20 Maja 201412 l h*ja, dobrze ze mam lapa jednego na czesci to juz z niego wywrywam nagrywarke slim i kupuje sama obudowe
Opublikowano 20 Maja 201412 l Jak chcesz to chyba mam tutaj jeszcze lapka. Na vagowanie dobry, trochę ciężki, ale bateria jeszcze trzyma.
Opublikowano 20 Maja 201412 l biore ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- xp?? usb ma?? to biore bo tylko do vagowania jest mi taki potrzebny
Opublikowano 20 Maja 201412 l Pusty, ale stał XP, USB oczywiście ma. Z innej beczki, kto zna stację MOYA? Jakieś opinie? Tak bediks to do Ciebie pytanie Warto zjechać 5km z trasy aby zatankować tam na karcie VIP?
Opublikowano 20 Maja 201412 l ja u siebie tankuje na mojej, wole tam niz na orlenie ---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- a umiałbys postawic na nim xp??
Opublikowano 20 Maja 201412 l nigdy nie chcialem nic za darmo i teraz tez nie chce ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- powiedz mi tylko co to za laptop, , bateria jest, zasilcz jest?? niczego mu nie brakuje, dysk jest?? dlaczego nie ma systemu?? bo jak postawic sam system to pewnie sam dam rade ale czy laps jest kompletny ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- wyrwalem naped ze starego lapka to jest sata?? czyli ta obudowa przypasuje?? NOWA Obudowa CD/DVD SLIM USB NA NAPĘD SATA FV GW . (4199119431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 20 Maja 201412 l Nie ma jednego pracownika, komp już trochę ma i jest zbędny, więc go trzeba "zgodnie z batem/prawem" zapłacić za utylizację albo sprzedać za bezcen bo oddać nie można. Kiedyś był inny standard gniazda napędu, ale z tego co pokazujesz to powinno pasować.
Opublikowano 20 Maja 201412 l ok to pytaj, wezme jak za 50 zł, mówisz, postawie sobie xp sam to jeszcze pamietam jak sie chyba robi, zreszta xp juz chyba za drmo na legalu mozna z neta sciagnac sam sobie wkoncu licznik odpale w aucie z obudowa sie wstrzymam bo koles jednak informatyk z wiochy ma taki naped to mi porzyczy j**any win 8, nawet trybu awaryjnego niema, w biosie pisze ze d2d recovery mozna wlaczyc alt F10 ale c**ja nie dziala, parówy, móglbym wyslac znów na serwis bo ma gwarancje, ale to znowu do czech pojedzie i nie bedzie 2 tygodnie , pytanie czy sterowniki beda??
Opublikowano 20 Maja 201412 l Taki program. Skanuje kompa i sam ściąga i instaluje odpowiednie sterowniki.
Opublikowano 20 Maja 201412 l aaa no tak, dobrze ze acer ma wsparcie techniczne online z chatem, serwisant napisal mi ze po przywróceniu z płyt bedzie juz wszystko co trzeba, danych nie strace bo zdjalem ubudowe z lapa po konsultacji z serwisantem ze nie styrace tak gwarancji, i tam dysk jest zwykly 2,5 i podlacze sobie go przez kabel od Ciebie do PC i sobie wszystko zgram
Opublikowano 20 Maja 201412 l Jako, że to firmowy to musiałem mu wyczyścić dysk dlatego systemu nie ma, rozumiesz, licencja na firmę. System na 100% był w wersji OEM, więc jest "przypisany do komputera z którym został zakupiony". Nie ma czegoś takiego jak licencja na firmę. Jak sprzedajesz komputer z firmy, to wystawiasz fakturę i kolejny użytkownik jest w dalszym ciągu legalnym użytkownikiem. A, tak przy okazji. Na miejscu właściciela firmy w której "wiesz, ginie jak to w firmie" wywaliłbym na zbity pysk 100% personelu póki by nie przestało ginąć ;-)
Opublikowano 20 Maja 201412 l No i wszystko gra, zasilacz zmylił mnie wielkim napisem LITEON a malutkimi jest marka, więc to nie zamiennik. Płyty też się znalazły, są sterowniki, jest recovery, wszystko gra. Będziesz miał swój niezbędnik VAGowicza.
Opublikowano 26 Maja 201412 l Czy ktoś tutaj z osób obecnych w Zachodniopomorskim ma sprawnego VAG-COMa i potrafiłby podjąć się zaprogramowaniem manetki w AUDI? Ściągałem VAGa, mam kabel, a mimo wszystkich odpowiednich ustawień nie mogę się połączyć na VAGu 311.2 z samochodem, natomiast na Polskim VAGu działa, ale tam nie potrafię zaprogramować sobie tej manetki.
Opublikowano 26 Maja 201412 l Czesc też szukam kogos kto pomoze mi w tym samym problememm mam wszystko manetki i tp ale mamm inny problem zrobilem swapa z 1.6 na 2.0 i mamm problem z adaptacja chamulcy swieci ham esp abs nie daje sobie z tym rady licznik posiadam jeden od 1.6 i od 2.0 tylko ze to angol wole powrucic do starego odrazu imo trza sciagnac zna ktos dobrego w tej sprawie jestem z okolic szczecina pozdrawiam i z gory dzieki